torstai 26. maaliskuuta 2009

Mahakuva nro 1


Otin tänään ekan mahakuvan. Tai mies sen otti, kun oli niin tohkeissaan uudesta puhelimestaan. Musta mun maha on jo valtava! Siis pömppää on jo ennestään tietty, mutta siltikin! Ja seison tuossa ihan suorassa, ja koitin jopa vähän imaista sisään.. Hohhoi! Mutta ehkä se saa olla tuommoinen. Eipä se ainakaan tästä pienene. Nuo housut on muuten mammahousut. Ne h&m:n. Nyt on siis viikkoja 13+3


Olen tänään lisäksi leiponut piirakan, siivonnut ja neulonut vauvan nuttua. Se on liki valmis, mutta en oikein tiedä mitä teen vielä kaulukselle. Se on mallattu 68cm villapaidan mukaan, semmoisen valmisvillapaidan siis. Muuntelin mallia niin, että laitoin nappilistan eteen. siinä valmispaidassa oli napit kaulalta kainaloon. Pitää vielä päätellä kaikki langat ja ommella napit kiinni. Minusta siitä tuli varsin hieno! Vähän ehkä leveät hihat tuli.. Seuraavaan osaan jo paremmin. Jos enää jaksan tehdä mitään.. Huoh, tuntuu väsyneeltä. Mulla on semmoinen ongelma, että innostun ja neulon ja neulon ja neulon  vaan, kunnes pää on puuroa ja oikeaa, joskus murtunutta, solisluuta pakottaa. Sitten en enää pitkään aikaan jaksa tehdä mitään.  

1 kommentti:

  1. Kivannäköisen paidan olet tehnyt! Tuo maha voi nyt näyttää isolta mutta parin kuukauden päästä se voi näyttää jo niin pieneltä.Uskomatonta että nuo tosiaan ovat mammahousut, hyvännäköiset.Jaksamista!

    VastaaPoista