perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kävelyllä.

Käytiin kävelyllä koskella. Oli aika mukava sää, vaikkei aurinko suoranaisesti paistanutkaan kuin verhon takaa.
Hirveesti lintuja oli siellä rannassa, erilaisia sorsia ja lokkeja. Vaikka Helsingissä on lokkeja aina talvisinkin, minusta tuntuu aina keväältä kuulla lokkien kirkunaa. Maalla missä asuin, lokit tuli aina keväisin jäitten lähdön aikaan, ja sen todella huomasi.
No näyttää se maha vähän isolta tuossakin. Siinä on muuten mun mahatakki. Ei käy varmasti loppuun asti, mutta kumminkin aika kauan.. Ja kesällähän on sitten takin tarve vähäisempi.

Tunsin tässä äsken paljon liikkeitä samaan kertaan! Jee. Söin suklaamunan, jonka meillä käyneet vieraat toi, kiitos heille, ja sitten alkoi mylläys mahassa. Taitaa jälkikasvu tykätä suklaasta. :) 

4 kommenttia:

 1. Juu mukava nähdä vähän kuviakin.Maha ehtii vielä paljon kasvaa, hiljalleen.
  Kun tuossa kerroit kestovaipoista niin eiköhän niitäkin netistä löydy.
  Ja tuo äitiyspakkaus oli kyllä ihanan näköinen.
  Aurinkoisia päiviä.

  VastaaPoista
 2. Ehtiihän se kasvaa, eikä todella olis niin kova kiire, mutta on se aikalailla jo kasvanutkin. Toivottavasti ei kuitenkaan aivan järkyttäväksi asti pääse, niin saan liikuttuakin lopussa!

  Kestovaippoja löytyy kyllä netistä, mutta aattelin tehdä pari, sitten muutamat huusin huuto.netistä ja sitten on ne äitiyspakkauksen. Aion aloitella niillä, ja sitten tuumia jatkoa. Kestovaippayhdistys myös kuulemma lainaa erilaisia vaippoja pariksi viikoksi, niin voi kokeilla miltä ne tuntuu.

  VastaaPoista
 3. huu no niin näyttää suurelta vatsa tuossa yläkuvassa! mut sehän on vaan hyvä, tulee enempi fiilistä et missä mennään :)

  S

  VastaaPoista
 4. No älä, järkkyä! :D Minkähän kokoinen siitä tule kaikkiaan!?! hmm ja eikö oo tyylikuteet, housuineen päivineen. ;)

  VastaaPoista