torstai 23. huhtikuuta 2009

Löytöjä Fidalta.

Käytiin Fidalla matkalla kouluun, kuten ahkerat opiskelijat aina tekevät! Sieltä löytyikin vaikka mitä! Ekanakin kaksi kukallista tyynyä, toinen vihertävän harmaa ja toinen tuommoinen kukallinen. Aattelin laittaa ne lastenhuoneeseen sitten, kun tuo mies ei tykkää sisustus(ruusu)tyynyistä sohvanvaltaajina. Siellä saan vähän ehkä rönsyillä sisustajana.. ehkä. :)


Sitten löytyi kanssa tuommoinen sympaattinen Kipkona. Aattelin etiskellä, tai ehkä lähinnä ostaa kun silmii osuu, tuommoisia sympaattisia, vähän erikoisia leluja. Ei ihan vielä tartteis mitään muovijuttuja järin.. Vasta kun niitä osataan vaatia. Puujunakin siellä olis ollut, mutta se oli vähän kallis ja huonosti tehty.


Ittelle löytyi tuommoine vähän isompi nahkalaukku. Se on pikkuisen kaponen, ettei siihen paljoa tavaraa mahdu, mutta kuitenkin kalenteri mahtuu ja isompi lompakko ja semmoista. Lisäksi ostin tuommoisia vaatteista jääneitä kangasvöitä 4kpl 20senttiä kappale. Juuri aamulla itkeskelin, että olispa kangasvöitä! Semmoisia erivärisiä pirteitä kangasvöitä, kun tavalliset vyöt alkaa päivän mittaan kiristämään. Ja sais vähän piristettyä yksivärisiä asuja.


Ja tässä sitten mahapäivitys 17+3! Tuommoisen mustan trikoomekon ostin indiskasta, ja sitten ohessa kanssa yksi niistä vöistä. On muuten aika hauskaa, kun ei tartte välittää kummusta eikä ees yrittää veellä mahaa sisään. :D

Löysin kanssa yhden villapotkarin, jossa on kaksi reikää. Ne paikkaan, ja potkari on hieno. Otan siitä kuvan jahka olen sen pessyt ja korjannut. Ja sitten yhden ihan tavallisen lyhythihaisen paidan vauvalle. Olis ollut kanssa yksi raidallinen froteepotkari, mutta se maksoi jo 4€, ja se oli musta vähän jo liikaa kirpparilla.

1 kommentti:

  1. Se on kyl ihan parasta! :D voi ihan polleena vaan tallata katuja maha pömpöllään ja ihmiset ei ku ihastale!

    VastaaPoista