keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Neuvola 2

Oltiin siis tänään neuvolassa toista kertaa. Verenpaine oli laskenut, samoin hemoglobiini, mutta olivat ihan hyvällä tasolla, niin ei tartte mitään rautaa tai muuta. Paino oli tippunut 1,5kg,  josta sain vähän huomautuksia. Oon kyllä syönyt aina nälkääni, mutta ehkä tässä pahoinvoinnissa ei ruoka ole niin maistunut sitten. Eikä herkut. Lapsen syke oli 146-148 ja kohdun pohja jo kaksi sormenleveyttä navasta, aika pitkällä siis. :)  Lapsi on nyt joku 10cm päästä pyllyyn. 

Perhevalmennus alkaa jo kuukauden päästä, huhhui! Niitä on kolme tässä keväällä ja viimeinen jätetään sitten rv30 jälkeiseen aikaan, se on joku kätilöopistoon tutustumiseen liittyvä kerta. 

Sain lisäksi vihjeen odottavien äitien fysioterapiasta, joka on semmoinen neuvova puolitoistatuntinen. Kysyin tädiltä, että kun mun selkään tulee aina iskias jos makaan kovalla alustalla selälläni (jos vaikka kattoo telkkaria lattialla maaten), niin mitä voin tehä ettei se jää kokoaikaiseksi? Se kun on varsin kurjaa. Eilen olin kaverilla kylässä, ja erehdyin puoliksi makoilemaan heidän lattiallaan ja puoliksi patjalla, ehkä kolme minuuttia, ja heti meni selkä ihan tohjoksi. Kun lähdin heiltä, niin kipeän puolen jalka melkein petti portaissa. Aattelin, että tämä on jo aika vaarallista, kun helposti kaatuis portaissa. 

Niin menen varmaan sinne jossain välissä kuulemaan, miten voin korjata asentoa yms. Luulen, että siellä puhutaan pilatesliikkeistä, mutta niitä juuri en voi tehdä kun niissä maataan lattialla selällään.

Eipä muuta. Täytynee syödä mämmiä, kun en saa laihduttaa! Komento kävi. :D Huono homma. :D

14+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti