maanantai 6. huhtikuuta 2009

Sateinen maanantai.


Tuo on aika tyttömäinen kenkäpari. :) Olen yleisesti katsellut paljon enemmän sinivihreitä ja ruskeita vaatteita, ja mietin, että toivonkohan salaa poikaa. En kumminkaan usko, mutten vaan tykkää semmoisista ylirimpsuisista tyttövaatteista. Tykkään semmoisista reippaista, peppimäisistä vaatteista enemmän, tai sitten vaikka vähän poikamaisista mieluummin kuin tyttömäisistä jotenkin. Siis prinsessajutut sitten myöhemmin ihan erikseen, se on jotenkin kivaa kanssa, mutta en siinäkään semmoista ihan yltiöpinkkiä rimpsukimallejuttua kaipaisi.

On taas maanantai. En oikein tiedä missä minun pitäisi olla tänään. Koululla on ilmeisesti joku palautuskerta harjoittelusta, mutta en löydä mistään tietoa koska se on. Tai missä. Mutta eiköhän se selviä.
Odottelen sitä, että liikkeet alkaisivat tuntua koko ajan. Tai siis joka päivä, usein. Eilen automatkalla tuo monotti vielä pari kertaa, mutta ei se niin usein tunnu. Tänä aamuna en ole mitään varmaa tuntenut. Se on varmaan vielä niin heikko, että pitää itse olla tosi hiljaa ja tarkkaavainen, että tuntee liikkeet.

Pitäisi käydä ostamassa äitiyssukkahousuja. Ne on vaan aina mustia tai ruskeita, Tahtoisin jotain ihanempia värejä, niinkuin viininpunaista, okraa, petrolin sinistä. semmoisia reippaampia. Nämä tavalliset vaan puristavat niin!

Ajattelin tänään myös käydä ostamassa kankaita kestovaippoihin, ja muitakin tarvikkeita. Ostin pari käytettynä, ja sitten muutama tule äitiyspakkauksessa. En ehkä uskalla vielä ostaa enempää, kun pitää varmaan vähän kokeilla, että tietää mitkä on hyvät. Olisi kiva saada jotain nättejä kuoseja päälle, raitoja tai palloja tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti