torstai 9. huhtikuuta 2009

Torstai.


Päätin, etten uskalla uida. Eilen tuli sitten pitkin päivää muutama semmoinen kohdun kovettuminen, ja kerran isompi vavahdus, kuin valtava elohiiri. Melkein soitin illalla siskolle kysyäkseni siitä, mutten sitten viitsinyt häiritä. Serkku sattui olemaan koneella, ja sanoi että viikoilla 15-20 kohtu tuntui hänellä erilaiselta varmaan vauvan lisääntyneiden liikkeiden takia. Mutta kuitenkin, ehkä harrastan uintia nyt enemmän lilluen kuin varsin uiden. 

Tänään ajattelin  yllättää miehen ja siivota. :) Se kun puhui tuossa, että tulee kotiin ja sitten siivotaan, niin meinaan siivota ennen sen tuloa. :D Huomenna tulee vieraita kylään, niin siksikin on hyvä siivota, meillä kun noita kissankarvojakin riittää.. Illalla Tauno-kissa piikkasi mun jalkoja kun yritin nukkua, oli lähellä etten monottanut takaisin. heh, no ei, mutta sitä niin säikähtää kun kesken nukahtamisen yhtäkkiä on jonkun kynnet kantapäässä.

Ja ainiin, nimistä mietin semmoista, että taidan pitää kaikki nimiehdotukset ihan omana tietona tästä lähtien. En tykkää, kun jos niistä juttelee, niin aina joku mollaa jonkun lempparinimen. Mun mielestä ainoostaan mies saa sanoa tiukkaan, muitten kuuluu vaan enemmän kuunnella. Että jos kerron "rakastan kauheesti nyt tätä nimeä", ja toinen sanoo että "se on kyllä ihan kammottava! tulee mieleen heti se ja se inhottavuus", niin pitäis hitsi omana tietonaan. Jos mulla ei tule mieleen, niin ainakin sen jälkeen sitten tulee, ja nimi pilalla, kiitos vaan. :D

15+3

2 kommenttia:

  1. iso sori, jos satuin mieluista nimeä mollaamaan. Samalla tavalla Esa on aikoinaan vienyt multa eppujen musan, kun mollas niitten sanoituksia liian ennalta-arvattaviksi. Ikinä en voi enää kuunnella niitä muistamatta tuota kommenttia. Pidän mielipiteet ominani tästä lähtien. hyvä kun huomautit.

    Heli

    VastaaPoista
  2. Nimijutut on kyl hankalia. en muista höpisinkö niistä ite aikoinani mitään. mutta Viljami nimen tahdoin, kun oli muutenkin sellanen olo, että lapsi on poika. näin olin päättänyt..

    VastaaPoista