keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Apua, apua!

kamalaa vuoristorataa menen nyt. Eilen tuntui jo osaimetys sujuvalta, mutta tänään ei. Elsi sai hirveen raivarin äsken, kun pääsi liian nälkäiseksi. Aamupäivällä syödessään hän otti vain toisen rinnan, ja koitin sitten tarjota pitkin päivää sitä toista, mutta ei hän huolinut. Mietin sitten, että ehkä ei ole nälkä.. mutta tyttö tuli kiukkuisemmaksi ja kiukkuisemmaksi. Tarjosin vaan sitkeästi sitä rintaa, mutta ei tullut mitään kun hän vaan käänsi pään pois.

Lopulta Elsi huuti suoraa kurkkua. Mies otti ja lämmitti pullon, 100ml. Se upposi kovaa kyytiä, ja sitten tyttö nukahti.

Miten se nyt niin menikään. Eilen hän huoli aina rintaa nälkäänsä, nyt ei olisi ottanut sitten millään, vaikka kuinka nälätti! Olisiko pitänyt olla vaan kovasydäminen ja odottaa ohi..

Tämä on nyt ihan kamalan hankala tilanne. Kunpa saisin tähän jonkin rytmin. Mietin, että jos pitäisi pärjätä sillä 300ml, niin kannattaisi varmaan tehdä niin, että antaa aamulla 80ml, klo12-13 60ml, klo 16-17 60ml ja sitten illalla vielä 100ml.

Koen kamalaa surua ja huonommuutta tästä asiasta. En haluaisi lopettaa imettämistä, mutta en myöskään huudattaa Elsiä. Voi kunpa tulisi joku selvyys.. kunpa en olisi koskaan alkanut vehdata noiden typerien korvikkeiden kanssa. Nyt en todellakaan tiedä mitä tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti