tiistai 12. lokakuuta 2010

Mahakuva 33+1

Voi jösses voinkin olla edustava, tukka ihan sekaisin. Heh! Mutta jokapatauksessa, tästä suttuisesta kuvasta näätte mahan 33+1. Vois se varmaan pienempikin olla!

4 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana maha! Ihan iski ikävä tuota olotilaa. Vaikka oikeasti noilla viikoilla olo ei ollut mikään herkku kun olin lähes vuodelevossa.

  Ihan mielenkiinnosta kyselen tarkistettiinko sun kodunsuun tilannetta vielä? Eli onko ne kipeät ja säännölliset (vai onko sulla niitä enää?) supistukset saaneet aikaan mitään? Olis niin kiva kuulla että nekin saattaa joskus olla vaarattomia, vaikkei omassa viimeisimmässä raskaudessa niin ollutkaan.

  Maarit

  VastaaPoista
 2. Ei niitä kyllä tarkistettu. Ne tuli vain rasituksen jälkeen iltaisin eikä monena iltana, ja sitten unohtui oikeastaan käydä niitä kyselemässä. Kolmen viikon päästä on synnytystapa-arvio, silloin nähdään miten paljon ne on tehneet hommia. Supistuksia tulee päivittäin paljon ja välillä kipeitäkin, mutta kuitenkin sen verran harvoilla ja epäsäännöllisillä väleillä etten ole ollut huolissani.

  Tosiaan paras olo on jo takana ja vaikka minkämoiset vaivat on tulleet, diabetes ja selkäsäryt ja tunnekuohut ja vaikka mitkä. Odottelen vain synnytystä nyt.

  VastaaPoista
 3. ääh, mä oon niin kade tosta Suomen neuvolasta :-( pääsette kaiken maailman synnytystapa-arviointeihin ja sisätutkimuksiin! GRR!! mäkin haluisin, mutta täällä vaan neuvolatäti katto silmät pyöreinä, kun kyselin sisätutkimusta ja näytti vähän siltä, että kohta lentää pirjo jos sen pitää jonkun alapäätä tässä tilassa ronkkia :D eli vastaus oli: ei.
  noh, sen verran on selvillä, että tyyppi on pää alaspäin, mutta siinä se. ei mitään kokoarvioita tms.
  ...mistä muistuikin mieleeni, että tänäänhän on barnmorska taas! olin ihan unohtanu! hups! tänään käydään muistaakseni läpi synnytykseen liittyviä toiveita ja pelkoja. ehkä voisin samalla kysästä jos sillä on mitään kokoarvioita antaa tuosta pötkylästä, keskikäyrällä se on kasvanu, mutta enhän mä tiedä mitä se tarkottaa :D

  VastaaPoista
 4. Toi synnytystapa-arvio liittyy mulla diabetekseen, mun tietääkseni se ei oo kaikille vakiona tehtävä vaan nyt kun on toi diabetes ni ne tarkistaa ettei ole liian isoksi kasvanut vauva ja mitä sitten tehdään jos on.

  VastaaPoista