keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Tänään taas katkipoikki.

Vaihtelee tosi paljon nää päivät. Yhtenä päivänä jaksaa vaikka mitä, toisena tekis mieli vajota pumpuliin nukkumaan. Toissa siivousperjantaina en jaksanut juuri mitään, viimeperjantaina siivosin ihan normaalisti. Eilen jaksoin myös paljon, käytiin puistossa ja kaupassa ja mitä kaikkea. Tänään olen sitten ollut aivan poikki.

Elsin kaksi serkkua äiteineen kävi kylässä. Se oli tosi mukavaa, mutta kyllä sekin rehellisesti vähän verotti voimia. Huomenna Elsin famo tulee ulkoiluttamaan lapsenlastaan. Se on kiva, koska eilen taas rusahti liitos ja nyt särkee kävellä. Jos sitten huomenna aamulla on kovasti vielä kipeä olo niin voin valita kotiin jäämisen. Pääsee Elsi sitten ainakin iltapäivällä ulos.

Ostin Tommee Tippee-rintapumpun ja kaksi pulloa ja kaksi tuttiosaa. Eli nyt on kolme 0-3kk tuttiosaa ja kaksi 3-6kk tuttiosaa, ja muutoinkin tuon pitäisi olla hidasvirtauksinen ja koliikkia ehkäisevä. Rintapumppu toimii yhdellä kädellä, mikä on kiva. Viimeksi käytössä oli ainun kahden käden pumppu, ja se oli kyllä vaikea.  Toivon silti, ettei ihan hirveästi tarvitsisi pumpata. Imetys vähän hirvittää etukäteen, mutta onhan monella tokan lapsen imetys mennyt hyvin vaikka ekan onkin takkuillut.

3 kommenttia:

 1. rintapumppu olis kyllä pop täälläkin. mutta täällä en oo nähny ku medelaa ja aventia ja ne molemmat maksaa aika ruhtinaallisesti. on pihiyttänyt siis.

  täällä vietettiin eilen kaksviikkosia :) aika hurjaa! tuohan on kohta jo kuukauden vanha. iik! on muuten kiva huomata jo nyt vähän edistystä kasvussa ja oppimisessa. nyt ei enää tuu sydäntäsärkevä huuto, kun lasketaan sängylle. ainakin jos ehtii äkkiä kiskasta peiton päälle ja ite sujahtaa sekaan. ekoina päivinä oli ihan ihan ihan kamalaa jos laski hetkeksikään sylistä.

  kirjottelin eilen synnytyskertomuksen vauvablogiinkin.
  http://meidanpieninuppu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Toi on niin hellyyttävää, kun ne vauvat on tottuneet olemaan pienessä tilassa, lämpimässä ja turvassa. Sitten yhtäkkiä kiskastaan avaraan maailmaan, tuleehan sitä vähemmästäkin hätä! Elsi oli erityisesti riisuttaessa tosi hädässä, jo harson laittaminen päälle vaipan etsimisen yms. ajaksi helpotti. Ei tunnu niin pelottavalta kun on maailmassa edes jotkut rajat.

  Ihana blogi sulla, perehdynpä siihen tarkemmin pian. Ja pakko kehua nimestäkin! Toinen nimi on myös hyvä, myös eräillä muilla käytössä. :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja kyllä toikin maksoi vissiin 69e, mutta se aiempi ainun kahdella kädellä käytettävä oli niin supervaikea, että halusin paremman. Jos tulee yhtä pumppuvoittoinen imetys, niin on ainakin jotain helpotusta siihen!

  VastaaPoista