maanantai 18. lokakuuta 2010

Muutoksia


Sain tosi hauskan projektin itselleni, kun ystävä pelasti roskiin menemästä vanhan keinuhevosen. Se on palvellut jossain päiväkodissa ja siltä oli irronnut korvat ja häntä. Ompelin korvat kiinni ja laitoin myös uuden harjan ja hännän villalangasta. Ompelen täll hetkellä suitsia ja sitten seuraa varmaan satula. En ole päättänyt vielä kangasta siihen. Ehdotuksia otetaan vastaan!


Tajusin, että tuosta isommasta sängystä saa laidat pois! Ohoo! Eihän siinä mennytkään kuin kauan. Mies korjasi sen rikkonaisen jalan ja vedettiin se tuollalailla pidemmäksi, jotta siinä voi joskus vaikka nukkua vähän. Elsillä on ollut tapana itkeä öisin ja kaivata minua viereen, jos on ollut jonkun hoidossa. Näkee silloin varmaan jotain hylkäyspainajaisia. Nyt tuota voi myös pitää sohvana ja Elsi pääsee siihen itse kiipeämään.Tahtoisin maalata tuolle seinälle jotain. Tai ehkä tapetoida. Voisin vaikka jonkun eläimen siluetin tapetoida..Tai sitten maalata tai teipata palloja, tai tehdä hauskoja kehyksiä, tai jotain muuta. Ihailen selkeitä sisustuksia, mutta en itse osaa elää semmoisessa. Meillä on siis aika peppisää tai maijaisaa.

(kuvat: http://www.teidentollot.fi/.a/6a00e552b0fa878834011570c125bd970b-320wi
http://svenska.yle.fi/matochfritid/specialartikel.php?id=2968
http://www.ohdeedoh.com/uimages/ohdeedoh/dominonurseryPICforeva.jpg)

7 kommenttia:

 1. Olen haaveillut sisustustarrasta seinälle. Ne ovat vain aika hintavia. Täällä aika kivoja http://www.art4u.fi/kauppa/fi/product_catalog.php?c=43

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli tosi kiva tolla villalangalla!
  Mä laittasin satulaksi vaik virkattua ja mukavan värikästä, vähän kuin räsymattoa ;)

  Minkäköhän hintaisia olis tapettinäytteet esim. tapettitalossa? Meinaa niistä sais seinälle aika metkasti jotain kivaa ja iloista.

  terv. I.H.A.H.A.A (ihanien, hylättyjen, aikuisten hevosten auttattamaton auttaja)

  VastaaPoista
 3. Joo, kävin tuolla katsomassa kanssa eilen noita hienouksia, mutta tosiaan aika kalliita ovat. Jännittää kanssa miten hienoilta ne oikeasti näyttää, tarrat voi olla kuitenkin vähän halvan näköisiä.. mene ja tiedä! Tällä hetkellä olen taipumassa maalattuun kirahviin, ja ehkä voisi tehdä pastellisävyisiä tai vähän sen suuntaisia taulunkehyksiä, joiden päällä olisi muita savannieläimiä. Tai sitten sen alunperin suunnittelemani puun voisi maalata ja laittaa siihen koukkuja.

  Ei kovin originelleja ajatuksia, mutta sama se. :D

  VastaaPoista
 4. Parahin nimim. I.H.A.H.A.A, virkattua olen myös harkinnut vakavasti! Tänään juurikin mietin katsoessani isoäitini minulle virkkaamia rukkasia (tosi värikkäät jämälankaiset), että onpa kyllä kestävät ja iloiset nämä olleet, ja palvelleet minulla ala-asteelta asti, mihinköhän tällaista tekisi. Ja sinäpä sen sanoit. :D

  Tapettitaloa mietin myös, mutta rahaa on vähän (ei yhtään). Jos niillä olisi jämäpaloja, niin mieluusti ottaisin vastaan. Ne vaan pitäisi jaksaa hakea, kamala vaiva! :D Son niin khaaauuuukana.. :)

  VastaaPoista
 5. Olen tehnyt joskus vanhoista vakosamettihousuista satulan ja topannut sitä tikkikankaalla :) Virkattu voi olla nopeampi tehdä ja hauskan näköinen.

  Hyvän sabloonan seinämaalaukseen saa kontaktimuovista ;)Pysyy pystypinnalla hyvin ja voi tehdä isonkinkuvionlaittamalla niitä rinnakkain.

  VastaaPoista
 6. En ole varma, mutta jos maalausprojektiin lähden niin piirrän varmaan hiilellä vapaalla kädellä kirahvin ensin seinään ja maalaan sitten siihen ja pesen sitten hiilen pois. Olettaen sen myös lähtevän pesemällä. Täytynee ensin kokeilla. Luulisi lähtevän silti helpommin kuin lyijykynä.. millähän ne yleensä piirretään?

  VastaaPoista
 7. Noita sisustustarroja saa halvemmalla ulkomailta. Esim: http://www.dezignwithaz.com/wall-decals-floral-c-44.html

  Mäkin olen haaveillut jostain sellaisesta, mutta meidän sisustus on vielä kauempana "selkeästä", pelkään että valitsisi sitten minkä tahansa, se näyttäisi päälleliimatulta (mitä se tietty olisikin).

  Taululiituja voisi kaiketi myös käyttää luonnosteluun. Mulla olisi.

  VastaaPoista