torstai 14. lokakuuta 2010

Syviä huokauksia.

Tiedän, että tämä nyt johtuu väsymyksestä, mutta minulla on koko ajan semmoinen epämääräinen tunne ettei asiat ole hyvin. Ei siis niin että luulisin minkään oikeasti olevan huonosti. Vauva voi varmasti hyvin ja meillä on asiat hyvin muutenkin. Silti jotenkin semmoinen kumma olo, melankolinen ahdistus on päällä koko ajan. Vähän semmoinen kuin joskus jostain unesta jää: jos näkee pahaa unta ja se paha tunne jää päälle päiväksi.

Eilen olin pitkän päivän liikkeellä ja se kostautuu tänään aika ikävinä selkä- ja alavatsasärkyinä. On heikko olo ruumiissa ja tuntuu kuin iho kiristäisi. En ole varma sataako ulkona.. lähdetäänköhän me tänään puistoon ollenkaan Elsin kanssa.

On tosi kahtia jakautunut olo. Toisaalta eihän tämä ruokarajoitusasia nyt niin kamalan paha juttu ole. Eihän siinä ole mitään kummaa, senkus tottelet ohjeita ja siinä se. Silti se tuntuu tosi raskaalta ja tekee mieli kitistä siitä koko ajan. Ehkä juuri siksi kun olo on niin heikko. Sitten tuntuu tosi syylliseltä, koska kaikki on kuitenkin hyvin, ja kun miehelläkin on ykköstyypindiabetes ja ei hänkään vietä päiviään kitisten.. (Toisaalta saahan hän syödä paljon vapaammin..) Pitäisi varmaan vain nähdä tilanteen hyvät puolet ja innostua niistä.

Saako tästä valittaa? Onko tämä vaikeaa oikeasti vai luulenko vain niin? Saako olla kateellinen niille joiden raskaudet sujuvan hankaluuksitta?

P.S: Elsi söi itse lusikalla puuroa. Ja yksi päivä lusikkaan tarttuessaan sanoi "Bhuzika", ihan selvä lusikka! 

1 kommentti:

  1. saa siitä valittaa. mulla oli edellinen raskaus niin pitkään jääpala-porkkana linjalla, että kyllä nyt on melkeen huono omatunto, kun on saanu syödä ihan miten mielii eikä mitkään sokerit tai arvot liiku mihinkään eikä persiikään oo levinny mahottomasti! :] ja siksihän tämä blogikin täällä on, että voit tänne vapaasti kirjottaa. anna palaa vaan! kyllä mua ainakin hirvittää toi sun syöminen ja sen vähyys ja kuulostaakin tosi hankalalta.
    ja vaikka miehellä onkin 1-diabetes niin eihän sen tarvi kahta sillä elättää. kyllä se raskaus ottaa oman veronsa kropasta väitti muut mitä väitti.
    mä oisin varmaan valittanu jo niin paljon enempi, kun sä! :D tai ainakin kuollut pullanpuutteeseen! ..vähintään!

    VastaaPoista