keskiviikko 4. helmikuuta 2009

20 tuntia.

Eilinen oli illalla niin väsynyt. Olin aivan kuollut väsymyksestä, ja väsyneenä aina ahdistun. Silloin maailma tuntuu mustalta, niinkuin kaikki olisi huonosti ja väärin, vaikka oikeasti tarvitsee vain unta. Siksi kaikki ahdistuskin löi yli.

En tiedä miten tänään käy parin tunnun päästä. Nyt väsyttää, muttei yhtä paljon. Kohta ehkä taas ahistaa..  :D Pitäisi varmaan mennä nyt jo suosiolla nukkumaan, mutta se mies pääsee vasta seitsemältä töistä. Jos sitä tahtoo koskaan nähdä, pitää edes vähän valvoa.

Aamulla herätessä vihloi taas alavatsaa ja rintoja, ja tuntui taas luottavaiselta. Nyt ei ole muutamaan päivään kovin suuria maha-vihlontoja tullut, pieniä vain. Pahoja huonovointisuuksiakaan ei ole ollut, vain ihan pientä  heikotusta aina välillä. Väsymys ja arat rinnat on ne ainoat oikeastaan.

Kävin kaupassa, ja hetken mielijohteesta kävin myös apteekista raskaustestin. Tahdoin kokeilla millä tavoin viiva voi tänään. Se on nyt clearbluessa yhtä vahva kuin se pieni kontrolliviiva. Silloin pari viikkoa sitten se oli toisesta reunasta vahva ja toisesta hennompi. Nyt se on samanlainen kuin kontrolli. :) Kivaa.

Nyt päätän olla luottavainen taas. Edes tämän illan. Huomenna varmaan jännittää ihan kauheasti. Aamulla luento alkaa yhdeksältä, teen juttuja yliopistolla varmaan 12 asti, sitten käydään syömässä ja sitten teen taas jotain tunnin ehkä. Miehen kanssa nähdään kahden maissa työpaikallaan, ja sitten mennään ultraan. Aika nopeasti huominen varmaan menee, kun on tekemistä niin paljon.

Olen vähän flunssassa, kurkku on kipeä ja vähän myös toinen korva. On vähän kanssa nuha. Se on pahentanut väsymystä, mutta ei se mitään, kunhan kaikki on hyvin. :)

7+3/6+3, huomenna nähdään mitä lääkäri viikkoihin sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti