torstai 5. helmikuuta 2009

Sydän sykki. <3

jännäsin kyllä päivän, ja sitten viimein kello oli niin paljon, että sai lähteä ultraan. Käveltiin miehen kanssa sinne, ja vitsailtiin kaikkea höhlää ja mautonta koko matka. Odotettiin oven takana ja sitten päästiin sisäänkin, ne odotteluminuutit oli vain aika pitkät.

Ja pianhan se selvisi, heti löytyi pieni kuusimillinen tyyppi ja syke pompotti hienosti. :) Laskettu aika siirtyi vähän, nyt se on 29.9.2009. 

Voi onnea. :)

4 kommenttia:

  1. Hei Maija!!

    Voi ONNEA ONNEA oikein paljon teille molemmille :)

    Olen lukenu sun blogia jo Helistimestä ja nyt "seurannut" sun elämää ja ajatuksia täällä. Olen todella onnellinen teidän puolesta ja toivon teille kaikkea hyvää tämän odotuksen kanssa :) Sain itse esikoiseni 6 viikkoa sitten ja myötäelän sun fiiliksiä täysillä!

    Halauksin Mari

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Onneksi olkoon, olen myös jännittänyt sun kanssa koko päivän ja koko matkan toki paljon on vielä kuljettavaa mutta nauti nyt olet sen varmasti ansainnut. Itselläkin helpottunut olo.Kerrothan vielä kuulumisia.
    Nyt voit varmaan hetken paremmin kun olet kuullut että sinussa on todella elämää. Onnea.

    VastaaPoista
  3. Hei,
    olen seurannut kirjoitteluasi alusta asti. Nauti odotusajasta ja helli masuasi. ONNEA !!!
    3 lapsen äiti

    VastaaPoista
  4. Hei, ja kiitos kommenteista!

    On tosiaan ollut helpompi olla nyt. Olen päättänyt olla luottavainen.. joskin se päätös nyt on mitä on, ymmärrätte varmaan. Ensi viikolla on kuitenkin neuvola, ja sitten jo aika pian ultra siellä, että eiköhän tämä tästä. :) Kiva kun luette juttujani. :)

    VastaaPoista