sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Aurinkoa ja sunnuntaita.

Eilen vietettiin meillä veljeni kolmekymppisiä. Veli kyllä yllättyi. Oli mukavat kekkerit, vaikka yhdeksältä normaalisti sänkyyn vaipuneena puolilleöin valvominen ottikin koville. Sekä vähän myös muut pienessä humalassa. En ole kertonut kaikille tietenkään raskaudesta vielä, vaikken sitä varsin ole salannutkaan. En kumminkaan tahtoisi sitä jokaiselle puolitutulle tietoon antaa. Sitten kuitenkin sisko (joka on ollut ihana kaiken jännittämisen ja kaiken kanssa) alkoi hiprakassa kovaan ääneen puhua miten "sää oot raskaana, te saatte vauvan!" Koitin sitä vähän hyssytellä, kun en niin tahtonut kaikkien kanssa siitä jutella, mutta se nyt oli jotenkin niin innoissaan. 

Nyt kyllä väsyttää, kun kumminkin heräsin normaaliin aikaan seittemän pintaan enkä saanut unta. 

Sisko tahtoi muutenkin jutella kaiken maailman vauvanhoidosta, enkä oikeestaan ole itse uskaltanut järin sinne asti ajatella. En ole lukenut niistä neuvolan kirjoistakaan viikkoa 12 pitemmälle. Olen kyllä sinänsä luottavainen, mutta entiiä. Ehkä se on vähän taikauskoista.

Huomasin tuossa perjantaina saunan jälkeen miten paljon olen jo levinnyt. :o Ostin tammikuun alesta alushousuja, joita oli vain koossa 42, joka on tosi iso. Aattelin ettei se haittaa, koska tykkään normaalisti pitää mieluummin väljiä kuin pinkeitä. Oon nyt sitten käyttänyt niitä, mutta perjantaina kaivelin kaapista vaihtokalsareita ja otin normaalikokoiset, ja voi herraisä miten ne puristi..! Järkyttävää. Kai se nyt vain kuuluu asiaan, sisko ainakin väitti niin, mutta hirvittää vähän jos paino alkaakin nousta jotenkin ihan hulluna. No, täytyy syyä tavallisesti, ja jos sillä nousee niin kuuluukin nousta varmaan.

7+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti