tiistai 10. helmikuuta 2009

7+1

Huomenna on neuvola. Sain sieltä ultrasta äitiyskortin, eipä tuntunut mahdolliselta keskenmenon jälkeen äitiyskortin saaminen, mutta niin vaan kävi! Se tuntuu saavutukselta, kun en viimeksi päässyt tähänkään asti. 

On aivan kamottava kiire koulussa. Perjantaina loppuu sivuaineen opetus, vaikka työt ei kyllä lopu, ja siitä viikon päästä alkaa kuukauden päättöharjoittelu. Hohhoi. Tuntuu vähän tympeältä mennä harjoitteluun, kun on jo työtä tehnyt itsenäisestikin. Mutta ajattelin ottaa sen  avoimin mielin. En vain yhtään vielä tiedä millaisilla tavoitteilla harjoitteluun lähtisin..

Jano on vaivannut jo pitkään, mutta kyllä se nyt on jo aika hurjaa. Se herättää öisinkin! Juon kyllä päivällä aina paljon, mutta nyt on jano silti koko ajan. Tai no ei koko ajan, mutta kuitenkin selvästi. Väsymys painaa myös, koulussa aina yhden jälkeen alkaa tarve päiväunille, ja kun tulen iltapäivällä kotiin, kuukahdan joka kerta. Olen kylläkin aina tykännyt nukkua, erityisesti päiväunia. 

Mitään kovaa pahoinvointia ei ole tullut vieläkään. Aamuisin on vaikeaa saada kahvia ja ruokaa alas, mutta kyllä siinä onnistuu. Yleensä elämässä ennen oksentamista usein aivastan. Nyt olen alkanut aivastella aamuisin, ja silloin pelottaa oksentaminen, mutta ei ole käynyt. Lisäksi aina kun syö, tulee nopeasti semmoinen olo ettei mahdu enää. Tuntuu, että ruokaa on jo kurkussa. 

Välillä melkein luulen, että tunnen kohdun jos painan kädellä vähän mahasta. Mutta ehkä se on toivetta. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti