tiistai 17. helmikuuta 2009

mietteitä

Meidän piti mennä tänään ravintolaan syömään, mutta taidetaan siirtää se lauantaille. Silloin on paremmin aikaa. Ei olla oikein ehditty nähdäkään melkein, kun miehellä on ollut niin paljon töitä. 

Mietin tuossa, että tosissaan siihe ultraan on enää kaksi viikkoa. Olen tässä puoliksi pitänyt vauva-ajatuksia taka-alalla, ymmärrättekö, vähän toppuutellut enkä niinkään ajatellut että vauva on oikeasti tulossa. Ultran jälkeen on pakko alkaa uskomaan. Olen toisaalta ihan mielettömän onneissani, mutta toisaalta taas vähän kauhuissani. En olisi uskonut olevani, koska olen niin kamalan kauan tätä toivonut. Siltikin välillä tulee semmoinen "tiedänkö nyt tosissaan mitä olen tekemässä!" Luulen, että kunhan näen sen pikkutyypin ultrassa, asiat selkiintyvät. Sitten ehkä uskallan alkaa neuloa villapukua ja myssyjä ja sukkia. :) Tahdon tehdä semmoisen villapotkarin ensi talvea varten. 

Olen kanssa miettinyt vähän kissoja. Nyt toinen niistä nukkuu meidän sängyssä. En tiedä miten teen sitten vauvan tultua, täytyy varmasti alkaa sulkea makkarin ovi ja jättää kissat olkkariin. Päiväunet voi nukuttaa parvekkeella. En tiedä tarvitsenko itkuhälytintä, koska parvekkeen ikkunan voi jättää raolleen. Mutta ehkä sitä tarvitsisi mummolassa. 

Näköjään vähän ajattelen jo vauvan tuloa. Tai no pinnalla ajattelen, mutta en ole kovin syvälle päästänyt. Kyllä sitä kuitenkin vähän jännittää keskenmenoa vieläkin. Vaikka näillä viikoilla km riski on jo aika pieni.. Kyllä sitä vähän pelkää, ettei meille kumminkaan onni kolahda. No, pitäisi tästä lähteä kouluun. 

Tekisi muuten kovasti mieli värjätä tukka, mutten kyllä värjää ennen ekan kolmanneksen loppua. On tosi kulahtanut olo, kun on jotenkin turvonnutkin jo. Pitäisi ehkä tänään käydä ostamassa legginssejä, jotka olis astetta isompia. 

8+1, tällä viikolla alkio on 15-22mm

2 kommenttia:

 1. Jos vaatteet alkaa puristaa suosittelen äitiysvaatteita. Kyllä minä uskon sinun puolestasi että vauva pysyy matkassa kun olet jo näin pitkällä.
  Kaikkien ajatuksien ei ole silti hyvä olla vain vauvaa varten jos ymmärrät mitä tarkoitan.

  VastaaPoista
 2. hmm. En ole ihan varma ymmärränkö. Meinaatko sitä, että muutakin pitää ajatella kuin vauvaa? Ilman muuta ajattelen vaikka mitä muuta, mutta tämä blogi nyt koskee vauva-asioita. Tämä on se paikka, missä puran ne mielestä.

  Vai tarkoitatko, ettei saisi olla negatiivisia mitteitä? En ole ihan varma voiko lauseen tulkita niin, mutta jos meinaat, niin helppohan se on sanoa. :)

  Tätä lukiessa voisi luulla minun olevan enenmmän huolissani kuin olenkaan. Km takia suhtaudun pienellä varauksella raskauteen, mutta ultran jälkeen ei ole tarvinnut olla varsin huolissaan. Jos en ole ihan 100 varma kaiken sujuvan hyvin, ei se silti tarkoita että murehtisin.

  VastaaPoista