lauantai 21. helmikuuta 2009

vaatepuheita.

Mulla on varsinainen wardrobe malfunction täällä. Ollaan varattu tänään pöytä ihanasta ravintolasta, ja tuumin kovasti mitä pukisin päälle. Haluaisin miellyttää sekä itseeni, että miestä, se ei nääs aina kohtaa. Tykkään monenlaisista vaatteista, ja mies ei aina niistä kaikista niin välitä. Normaalisti en järin kysele, mutta tällaisena erikoispäivänä tahtoisin pukea niin, että mies ihastelisi myös. :)

Toisaalta kyllä se osaa vuorosanansa varmaan vaikka mitä pukisin, mutta silti. Nyt on vaatteita, siis niitä jotka tuntuu hyvältä päällä, entistä vähemmän. Hankaluus on myös se, kun tahtoisin kovasti laittaa korkokengät, mutta on niin kylmä ulkona.. Saako kauneuden eteen palella erityistapauksissa? Vai ottaisinko kengät mukaan. Hankaluuksia. :) Voi olla, että pitää ottaa muotipuhelu ystävälle.

Minulla on yksi puuterimaisen vaaleanpunainen pellavamekko, joka vyöttyy nahkavyöllä vyötärölle. Sen voisin ehkä laittaa.. mutta siihen tarvitsisi olla tosi lyhyt mutta pitkähihainen villapaita kaveriksi- eikä semmoista ole. Sitten taas yksi musta, myös vyötärölle kiristyvä mekko olisi, mutta se on niin musta. kaikki värikkäät sukkahousut ovat jo aika reikäisiä - miksi niitten pitää mennä niin helposti rikki! 

Huono olo on täällä, mutta se on aikalailla hallinnassa jatkuvalla syömisellä.  Pitäisi nytkin varmaan kuoria appelsiini. Kohta alkaa jo kymppiviikko, jee.

2 kommenttia:

  1. No, mihin vaatteeseen päädyit? Toivottavasti vaate miellytti myös miestäsi ja sait sädehtiä hänen kommenteistaan =)

    Mukava kuulla että paha olo pysyy kurissa kunhan muistat syödä riittävän usein. Jaksuja odottamiseen!

    VastaaPoista
  2. Päädyin sitten siihen mistä itse tykkäsin eniten. :) Laitoin mustan trikoomekon, jossa leikkaus rinnan, tai oikeastaan vyötäröllä. Siitä se lähtee vähän pallomaisesti, ja ulottuu polven yläpuolelle. Helmassa on kimaltavia raitoja, muuten siis kokonaan musta.

    Luulen, että jos mies valitsisi vaatteita minulle, hän ei valitsisi tuota, mutta minusta se oli kaunis, ja kyllä hänkin kauniisti sanansa asetti. Rakastamiani punaisia korkokenkiä en tohtinut laittaa, kun ne on niin kylmät ja liukkaat, mutta laitoin sitten korkkarisaappaat joissa on nyörit. :)

    VastaaPoista