maanantai 15. marraskuuta 2010

38+0

Mahakuva 38+0 tyylikkäässä yöpuvussa.
Eilen oli isäinpäivä. Koitin kovasti puhua pikkuveljelle isäinpäivänä syntymisen eduista, mutta ei tuo kuunnellut. Muuten päivä meni tosi kivasti, vaikkei mitään erityistä tehtykään. Illalla kävin oman isän, äidin, siskon ja veljen kanssa syömässä. Tuntui kuin olisi suuremminkin olla yöjalassa kello kahdeksalt kotiutuessa, kun tulin keskustan kautta kotiin ja ilmassa haisi grilliruoka.

Olen niin älyttömän kärsimätön näkemään pikkuveljen. Eilen luin synnytystä ennakoivista merkeistä kertovia viestiketjuja illan. Eipä mitään erityisiä merkkejä ole, supistuksia kyllä ja jotain vuotoja ja sensemmoisia, mutta ei mitään mistä erityisesti osaisi arvata lapsen syntyvän pian. Paras merkki lienee lähestyvä laskettu.

Jotta taas en tuskastuisi liikaa tähän oloon (olen valtamerialus ähkyssä) ajattelin keksiä taas tekemistä päiville. Elsi tietenkin täyttää päiviä tosi hyvin, mutta jotain muutakin toimintaa on kiva saada. Tänään menen vanhemmilleni käymään, huomenna famo tulee kylään ja on neuvola, keskiviikolle pitää keksiä jotain, torstaina tulee ystävä lapsineen käymään ja perjantai onkin taas siivous- ja saunapäivä.

Eiköhän tämä taas tästä! Elsin flunssakin helpottaa, yöt on menneet taas hyvin vaikka päivällä yskitäänkin.

p.s: kuka siivois meiän kirjahyllyn?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti