maanantai 8. marraskuuta 2010

Neuvola 37+0

Soitettiin pianoa, joskin Elsin mielestä olin lähinnä tiellä. Päädyttiin sitten syöttötuoliratkaisuun.

Kävin neuvolassa. Uutisia ei juurikaan ole, paino ei noussut taaskaan, joskin tuntuu että on nestettä tullut kroppaan. Veli on laskeutunut tosi alas, ja sf-mitta pudonnut. Terkka arveli pienemmäksi käsituntumalla tuota lasta kuin ultran arvio oli, mutta minä vähän luulen hänen halunneen vähän briljeerata ja vain olla erimieltä lääkärin kanssa. On kuitenkin aika helppo oletus tehdä, että eka ja toka lapsi muistuttaisivat toisiaan, ei se silti välttämättä paikkaansa pidä. Silti aika kiva ajatus, ei kovin suuri vauva.

Ei muuta oikeastaan. Kaunis ilma, Elsi taas terve flunssasta. Tai nuha on vielä, mutta nukkui hyvin viimeyön (kiitos kaunis siitä!) ja on ollut paljon reippaampi tänään ja jopa syönyt jotain. 

Niin ja olen nyt miettinyt tuota imetysasiaa: luulen tekeväni niin, että pyrin tehostettuun imetykseen, mutta en millään lisävehkeillä. Haluan imetykseltä (vasta-aineita lapselle,) luonnollista ja helppoa tapaa ruokkia lapsi ilman pullonpyöritystä ja maidon rahtaamista kaupasta. Niitä en saavuta imetysapulaitteella, vaan uuden hankalan lisävälineen. Jos oma maitoni ei taas riitä, imetän osaimetyksellä niin kauan kuin se onnistuu ja siirryn sitten pulloon kokonaan. Koitan tehdä koko asiasta vähemmän stressaavan tällä kertaa.


4 kommenttia:

 1. täällä taas! o/

  tulin olevinaan kirjottamaan jotain tosi fiksua, mutta vaivaa niin hirviä uupumus ja väsy, että enpäs fiksuilekaan.

  tuli pitkästä aikaa oltua liikenteessä koko päivä niin johan tuntuu kropassa. ajatuksetkin on ihan jonkun sumun peitossa. :D

  VastaaPoista
 2. Olitko liikenteessä yksin vai Siirin kera? No jos koko päivän niin etköhän Siirin kanssa ollut, hah. :D Menikö hyvin? En myöskään keksi mitään viisasta, mutta ei liene yllättävää.

  VastaaPoista
 3. joo oli se mukana :P en viittiny vielä yksin jättää kotiin, ens viikolla sitte! xD

  nyt se tuijottaa mua tuolta lattian rajasta naama punasena ja punnertaa.. höh!

  VastaaPoista
 4. haha :D pitipä tulla hehkuttamaan, että mun vahvistussanana oli Bling! :DD

  VastaaPoista