torstai 18. marraskuuta 2010

Yökukkumista.

Heräsin tuossa kahden maissa vessaan ja juomaan. Elsi havahtui siihen, harmistelin sitä. Sille oli tullut joku mystinen yökakka, joka piti sitten vaihtaa. Otin sen meidän väliin lopuksi yötä nukkumaan.

Jo siinä vaippaa vaihtaessa oli jotenkin kumma olo. Semmoinen "jaa- jotain ehkä tapahtuu kohta" -olo. Sitten alkoi supistella, ja tunnin verran niitä tuli noin 10minuutin väleillä. Semmoisia vähän kipeitä, selässä tuntui lähinnä. Mutta sitten ne loppui. Nyt vain vähän kolottaa selkää.

En silti saanut enää unta. Kohta menen taas kokeilemaan.

Nyt tässä istuessa on tullut kovempia supistuksia ja tiheämmin, alle 10min. Olen nyt sitten kahden vaiheilla istuisko tässä ja katsois tilannetta vai koittaisko mennä nukkumaan silläkin uhalla että laantuvat. Luulen, että Elsin syntymään vaikutti silloin se liikkuminen ja istuminen seminaarissa ja sensemmoinen. Toisaalta syntyyhän se joskus kuitenkin ja uni on aika tärkeä asia ja mukava juttu elämässä. Menispä vedet! Ja au taas supistaa. Nyt on 38+3.

 Ja aamuedit 7:43: Ei mitään uutta, katsotaan eteenpäin. Ei supistele, kolottaa kylläkin.

2 kommenttia:

  1. ooh, jännittävää! Kuulostaa siltä, että luultavasti kuitenkin alkaa jotain tapahtumaan. Luulisi, ettäparin vuorokauden sisään aikanki, jos ei tänään. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  2. Saapa taas nähdä, Elsiä odottaessa supistuksia tuli monena yönä enne oikeaa synnytystä. Mutta kovin kauan tuskin menee. Toivon toki äkillistä lähtöä. :D

    VastaaPoista