maanantai 26. tammikuuta 2009

10 päivää ultraan.

Järkyttävä väsymys vaivasi tänään, sekä kevyt kuvotus. Nyt olen kotona päiväunien jäljiltä jo pirteämmässä kunnossa. Tuntuu myös, että on ollu jatkuvasti nälkä! Se on hassua, koska aiemmin tässä on lähinnä ollut semmoinen olo, ettei mitään tee mieli syödä. Nyt tekee koko ajan mieli syödä, muttei oikeastaan mitään, ja kamala nälkä on silti.

Haukottelin koko koulupäivän. Pitää tänään mennä nukkumaan joskus yhdeksältä, niin jaksan huomenna edes jotain tehdä. Aivan kammottavaa. Nyt pitäisi lähteä käymään kaupassa, niin ei sen miehen tarvitsisi käydä töistä tullessaan. Minusta on reilua, että se käy kenellä on lyhempi päivä. Vaikka nyt olisi toisaalta myös reilua, että se kuka on raskaana saa levätä. :D Mutta eipä ne toista tai seitsemättä odottavat äiditkään työttä jää, että kai tässä tämä ekaa oottava voi yhessä kaupassa käydä väsymyksestä huolimatta. :)

Munasarjojen tietämillä tai lonkissa tai  jossain, erityisesti oikealla puolella, tuntuu jotain jännää kolotuksen tynkää. Se välillä vähän niinkuin sattuukin, vähän vain, mutta suurimman osan ajasta se vain painaa. Vähän niinkuin siellä olisi ilmapallo,  johon puhalletaan ilmaa. Toivottavasti se on tavallista, ettei toispuoleisuutensa takia mitään ulkopuoleista. Mutta tuskin, koska ei se satu, eikä vuotamista ole niin tullut.

Mietin muuten vielä sitä alun vuotoa, että se ehkä johtui siitä lenkistä! Koska juoksin sunnuntaina raskaalta tuntuneen lenkin, maanantaina tuli vähän vaaleaa punaa, ja tiistaina ruskehtavaa. Niin se ehkä lenkin takia tuli, ja oli sitten tiistaina ruskeaa oltuaan siellä pitemmän hetken. Tai tämä voisi olla niin.

kauppaan on matka, rv6+1/5+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti