keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Yöstä on selvitty.

Vuotoja ei tullut enää, ja tuli niitä eilen kyllä niin minimaalisesti. On tietysti mahdollista, että keskenmeno kävi, muttei osannut ulos. Mutta olen nyt sielä luottavainen. Tai HAH en todella kyllä ole, mutta toivon tosi kovaa kaiken menevän hyvin.

Näin koko yön unia keskenmenosta. Aluksi nukahdin sohvalle, koska en saanut unta sängyssä. Siinä heräsin nähtyäni unta, jossa kohdustani tuli kirkkaanpunaista froteepyyhettä. Olin tosi häpeissäni, kun ei ollutkaan vauva vaan froteepyyhe.

Silloin kello oli puoli viisi, eikä vuotoa ollut tullut. Helpotuin vähän, ja menin sänkyyn. Jossain välissä sain sielläkin unta, ja näin tuossa aamulla miehen herättäessä unta. Siinä oli perinteiset :) alkuraskauden juhlat, jotka on aina tapana järjestää. Meidän piti mennä leikkaamaan kakku, vauvakakku.

Se varmaan liittyi häihin, kun silloin häissä oli kaksi viikkoa vasta kulunut siitä keskenmenosta. Ja koko ajan kaikki kysyi tuleeko perheenlisäystä, kun appi piti puheen jossa niihin viittasi.

Sitten vielä jossain unessa ystäväni pläräsi läpi papereita pöydillä, meillä oli hirmu kasoja lehtiä ja papereita. Ja hän siivosi niitä, ja minä ärsyynnyin. Sanoin että et saa siivota meillä, yksinkertaisesti et saa. Ja hän kysyi siivoanko sitten itse. Ja aloin selvitttää lappuja, ja niissä oli kaavakuvia vatsan kasvusta ja alkiosta.

On tämä vaan pelottavaa aikaa. Mittasin lämmöt, ja ne oli nyt taas aika korkealla. En kyllä koskaan mittaa niitä oikeeseen aikaan, että ei kannattaisi tuijottaa niitä niin tiukasti. Mutta johonkin sitä tahtoo keskittyä! Nännit tuntuu.. no en tiedä. Luulen, ettei ne ole yhtä kipeät. Mutta tässä raskaudessa ei rinnat ole olleet niin kovin kipeät, ainoastaan nännit jonkin verran. Rinnat on sitten aina joskus vihlaisseet. En tiedä. Pelkään pahinta, toivon parasta. Yritän nyt suhtautua valoisasti kunnes on aika mennä varhaisultraan. Johon nyt tahdon mennä, heti kun voin. Siihenkin oottelen pari viikkoa, jos ei vuoto ylly.

5+4/alkio 4+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti