tiistai 6. tammikuuta 2009

Uni.


Näin yöllä unta, jossa lääkäri, jonka toimisto oli mun lapsuudenkodin yläkerran vessassa, katsoi ultralaitteella minun mahaa. Se laite näytti erehdyttävästi kyllä taskulampulta, josta lähti puhelinjohto, semmoinen kippurainen. Se johto oli kiinni muoviliuskassa, semmoisessa mihin röntgenkuvat tulee. 

Lääkäri osoitti sillä taskulampulla mahaani, ja siihen liuskaan tuli ympyriänen kuva, joka oli munasolu, ja me nähtiin itse miten siittiö meni sen läpi ja sisään. Lääkäri sanoi, että onneksi olkoon, ainakin munasolu on todistettavasti hedelmöittynyt, nyt vaan toivotaan sen tarttuvan.

Lopun unta juttelin kaiken maailman tutuille ja ystäville, ja kerroin heille, että ainakin munasolu on nyt hedelmöittynyt.  Isäkin tuli, ja sanoi heti kuulleensa hyvät uutiset, että nyt vaan odotellaan. :)

Tavallaan uskon tuommoisia unia, nimittäin viimeksi raskauduttuani näin muutamaa päivää oviksen jälkeen todentuntuista unta vauvasta. Luulen jotenkin, että keho tuntee joitain muutoksia. Tietenkin kyllähän sitä itsekin niin kamalasti toivoo, ettei ole ihme jos unta näkee, mutta kumminkin sattumat on hassuja niitten kohdalla. Oikeasti jotenkin uskon, että jotkut hormoonit lähti jylläämään silloin viimeksi raskauduttuani, ja niiden takia näin niin ihmeellisen unen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti