perjantai 23. tammikuuta 2009

Saunasta terveisiä!

käytiin saunassa miehen kanssa, ja oli se kyllä mukavaa. Pitkästä aikaa, kun viime perjantaina oltiin oopperassa ja mitäs oltiinkaan tekemässä sitä ennen.. no jotain. 

Sisko sanoi, että lonkkien olot johtuu varmaan niitten löystymisestä. Tekis järkeä, toistakin lonkkaniveltä on alkanut kolottaa.

Mietittiin jo nimiä. :)

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Hyvä blogi!
    Oletko lukenut hyviä aiheeseen liittyviä kirjoja? Voisivat meinaan auttaa ettet kyllästyttäisi miestäsi kokonaan vauvajutuilla jos siltä alkaa tuntua.
    Minä suosittelen Mila Teräksen kirjaa Sininen huone ja muitakin varmaan löytyy kun kirjastosta menee etsimään.Lisäksi jos on päiväkirjatyyppiä niin on hyvä saada asioita ylös niinkuin olet tehnytkin. Yritä keksiä mukavaa tekemistä ja ohjelmaa niin se pari viikkoa kuluu nopeammin kuin kuvittelit niinhän se on joka asian kanssa, että kun on tekemistä aika kuluu nopeammin. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääset nauttimaan raskaudesta ja lapsesta! Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos vinkeistä! olen ajatellut kirjoja ja lehtiä, sekä myöskin käsitöitä, mutta en ole vielä uskaltanut. Viimeksi aloin tekemään hattua ja nuttua, ja nehän sitten eivät saaneet käyttäjää. Tilasin silloin myös neuleohjeita ja ostin irtonumeroita vauva-lehdistä.. Joita oli tosi tylsä keräillä piiloon myöhemmin.

    Ultran jälkeen varmasti alan tuohon kaikkeen. Siihen asti koitan kirjoitella tänne, ja pohdiskella näitä juttuja muuten. Isosiskoni on neljän lapsen äiti, ja meillä on hänen kanssaan jotenkin tosi hyvä yhteys, niinkuin kyllä kaikkien sisarusteni kanssa. Jotenkin kuitenkin hänen kanssaan on erilainen. Hän on ollut tosi ihana ja kuunnellut kaikkia mun huolia ja koittanut miettiä olojaan ekaa odottaessaan (nyt jo hmm 11 vuotta sitten. :) ).

    Nyt luotan jotenkin kaiken menevän hyvin. On niin semmoinen olo.

    VastaaPoista