sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Yhä varovaisen toiveikas.

Kp 36/noin 35, dpo 13-14, eikä kuukautisia näkyvissä, ei edes valkkaria tai mtn. Rintoja vihloo välillä, nännit on jatkuvasti arat, vatsaa vilhoo välillä, selkää ei ollenkaan. Lämmöt ylhäällä. Aamulla närästi, niinkuin siinä aiemmassa raskaudessa joka aamu.

Tiedän, että nämä voi olla sattumaakin, mutta toiveet on kieltämättä korkeella, luotto yhäkään ei. Teen testin keskiviikkona, jos ei ole alkanut.

Kokeilin ovistestiä eilen, ja siinä oleva viiva oli muutaman päivän takaisesta vahvempi, muttei kovin vahva siltikään. Jännä nähdä näkyykö raskauteni siinä, joillain ei näy ollenkaan ja toisilla näkyy heti.

Vielä kolme päivää testaamiseen. Normaalisti minulla mielestäni kuukautiset särkee niin, että kahta päivä ennen kunnon vuotoa särkee vähän selkää, seuraavana vähän enemmän ja tulee vaaleanpunaista, sitten kolmantena särkee kunnolla ja kunnon vuotokin alkaa. Nyt on särkenyt jo viikon vähäsen silloin tällöin, kovempia vihlaisuja aina välillä. Selkää särki jossain välissä viikon alussa, mutta se loppui, eikä ole tullut vielä takaisin. Viime raskaudessa selkää särki vasta keskenmenossa. siksi olen myös vähän toiveikas.

Voi olla, että kaikki nämä oireet johtuvat siitä, että nyt on tavallista suuremmat panokset. Ovis on nähty ja jos nyt en raskaudu hoidot ovat edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti