tiistai 27. tammikuuta 2009

9 päivää varhaisultraan.


Enää/vielä yhdeksän. 

Tein äsken taas raskaustestin, ja voi miten se viiva taas on vahventunut! Joudun ehkä silti ostamaan niitä vielä, koska 9 päivää on pitkä aika odottaa. :DD nauran itselleni ja näille testeille, mutta toisaalta hyväksyn sen. Asia _on_ pelottava, niin kai sitä pelkoa saa jollain lieventää? Vaikka se hupsua olisikin.

Nyt on heikko olo, ja mahaan sattuu. Sukkahousut painaa! Kohta alkaa olla ehkä äitiysvaateaika. Nimittäin tosi helposti alkaa kaikki sukkikset ja housut painaa mahaa ja se sattuu.  Myös kohtu jää melko helposti jotenkin jumiin juntturaan, ja noustessa se vihloo ikävästi. Kai se on sitä kasvamista ja irtoilua, mutta kireet vaatteet haittaa.

Nyt särkee rintojakin niin, että tuntuu sydänvaivaiselta.  oh oh, voi voi. :D Ihanaa kun jotain tuntuu! Olen ollut tänään suhteellisen oireeton, tähän asti. Väsynyt kyllä, mutten yhtä väsynyt kuin eilen, ja kolotuksinen, mutta sitäkin hillitysti. Huono olo oli aika hallittua,kun pistelin aamulla luennon aikana hissuksiin jugurtin (se on minusta nykyään pahaa.?) ja kaakaon. Iltapäivällä eväät loppui, niin sitten ehti tulla vähän huono olo. 

Nyt taas kun teki tuon testin, tule ihana olo. Sielä se pieni on, ja ylihuomiseen mennessä sen sydän jo lyö. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti