lauantai 31. tammikuuta 2009

Viisi päivää ultraan.

Soitin terveysaseman pyynnöstä vielä neuvolaan silloin perjantaina. Siellä neuvolan täti sanoi, ettei usko nivussäryllä olevan mitään tekemistä vauvan hyvinvoinnin kanssa. Lisäksi hän sanoi, ettei usko sen olevan edes imusolmuke, jos ei tunnu ihan selvää pattia. Juteltiin tovi, ja käski ottamaan parasetamolia ja lepäämään. Se onkin kyllä auttanut. Otin yhden silloin perjantaina illalla, ja olen lepäillyt tässä nämä päivät. Perjantaina illalla nivusta ei jomottanut yhtään, mutta kohta oli kyllä arka koskea. Tänään on enää pieni kohta arkana. Ehkä se oli jotenkin ärtynyt kuitenkin raskaudesta, en tiedä. Reisiä särki perjantaina illalla, sekin on lakannut. sitä kuitenkin käy monilla raskaudessa.

Koitan pysyä luottavaisena. On se vähän vaikeaa. Aloitin sen taas perjantaina illalla, ja olen nyt päättänyt jatkaa sitä torstaihin. Tunteet raskaudesta on oikeastaan yhä hyvät. Oireet on tallella. Kovin huonoa oloa ei ole ollut, pientä kuvotusta vain, mutta jos viikot on sitä mitä luulen, ei se olisi ihmekään. Nimittäin nyt on 6+6/5+6, eikä kummankaan mukaan monilla ole kovaa huonoa oloa vielä. Mutta toki olisi ihan kivaa, jos ei pahasti tulisikaan huono olo.

Viisi päivää. Se on pitkä aika. Pitää jaksaa välillä keskittyä niin moneen muuhunkin asiaan, että se tuntuu hurjalta. Koulua ja koulua ja koulua.. Huoh. No se kuluttaa myös aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti