tiistai 20. tammikuuta 2009

...jännitystä.

Olin aamulla ensin luennolla, ja olin aivan tavattoman väsynyt, enkä varsinkaan voinut keskittyä kun mietin vain vauvaa. :D Oli myös huono olo koko päivän. Ei paljon, mutta sillain vähän, vähän niinkuin maha olisi täynnä ilmaa.. tai miten sen nyt selittäisi. Semmoinen heikotus.

Sitten käytiin ryhmän kanssa kiasmassa, ja meinasin nukahtaa sinne penkkiin kesken luennon.. siis aivan järkyttävä väsymys iski. Tuntui, etten ikinä jaksa raahautua kotiin. 

kuitenkin sieltä lähtiessä tuli huoli, koska vessassa pyyhkiessä huomasin pienen määrän ruskeaa. Tosi vähän kyllä, miten sen nyt sanoisi. Että jos ihan pikkuisen kastaisi pikkulusikan päätä kiisseliin (graafista! :D), sen verran ehkä. Ja se loppui siihen, tai ainakaan vielä ei ole tullut lisää. Huolestuin ensin, ja sitten en, ja sitten taas ja sitten taas en. Tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä, koska muuten kaikki on tätä samaa: huonoa oloa, rintäsärkyä, vatsavihlontaa. Tein myös clearblue-raskaustestin, ja siinä oli niin vahva plussa ettei vahvempaa voi olla. 

Laskin myös, että nyt on varmaan kuukautisaika. Jos ovis oli kp 24-25, niin nyt on dpo 13-14, niin menkka-aikahan se.  Onhan se aika yleistä, että tuhruttaa ekojen kuukautisten aikaan.  Toivotaan, ettei tule ulos pieni..

Viime km alkoi pienellä tipottelulla, mutta se oli kyllä kirkasta, ja sitä tuli vaaleanpunaisena joka kerralla, kun kävi vessassa. Nyt so loppui heti, että ehkä se tästä! Päätin nyt pysyä hyvällä mielellä. Surrra sitten kun surtavaa oikeasti on. Viime km oli noin vuorokaudessa ohi, että ehkäpä katson huomenna onko vuoto jatkunut. Jos on, niin täytyy harkita varhaisultraa jollekin viikolle.

En muuten uskalla tilata neuvolaa ennen kuin enkä parin viikon päästä. Tai ei muuten, koska olen päättänyt suhtautua tähän niinkuin olisi varmaa että saan sen syliin, mutta on vain niin ikävää perua se aika. :/ Mutta nyt ei semmoisia, nyt vain innostellaan oireita ja kaikkea ihanaa mitä raskaus tulee tuomaan tullessaan. Ja kaikkea kamalaa myös. :D

virva, rv5+2, vaikka alkio vastannee rv4+2 pitkän kierron takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti