perjantai 23. tammikuuta 2009

väsymystä, kiukkua, iloa.

Mulla on ollut oikeassa lonkassa, siinä taipeessa juuri, semmoinen hassu kolotus. Ei sitä oikein voi säryksi sanoa, mutta olo on vähän niinkuin siinä olisi painetta. Ehdin jo miettiä sitä raskausjutuksi, mutta nyt luulen sen tulleen lenkillä. Juostiin miehen kanssa ja mulla oli huonot kengät. Mutta saattaahan se olla joku lonkan laajenemisjuttu myös.. en tiedä.

Ehdin aamulla tunnustella sitä ja semmoista outoa toista tunnetta siinä taipeessa, ja pohtia jo jos jonkinmoisia kauhukuvia.  sitten tajusin aluspaidan olevan makkaralla sukkahousuissa, ja sen suoristettuani oudot tunteet hävisi! :DD Mutta kyllä siinä lonkassa joku on kuitenkin, joku väsymys tai joku. Iltaisin se aina tuntuu.

Pitäisi varmaan venytellä jotenkin. 

Olen ollut vähän lyhytpinnainen tänään. Tuntui, että hermostuin nopeasti, vaikken kenellekään suuttunutkaan tai mitään semmoista. Tuntui vain jotenkin ärsyyntyvältä, ja ehkä vähän myös surumieliseltä tai jotenkin.. en tiedä. Mutta ei nyt koko päivää, siltikin. Olin kanssa tosi väsynyt, ja nukahdin kotiin tultua sohvalle. Nyt tuntuu ettei ajatus oikein juokse, sen ehkä huomaa tekstistäkin.

Nyt on rv 5+5/4+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti