maanantai 19. lokakuuta 2009

maanantaina mamma meni mansikoita ostamaan.

En kyllä ostanut mansikoita, mutta arvatkaa suklaata ostin kyllä.. tunnustan!

Eilen kokeiltiin disflatyliä ja kiitos sille, vaikuttaa ettei tänään tartte niin itkeä. toisaalta taas eilis ilta meni vähän hassusti. Päätin pumpata, ja sitten mies antoi maidon elsille pullosta. Elsi imaisi sen nopeasti, ja oli heti kohta taas nälkäinen! Taisi tuo maito holahtaa niin äkkiä vatsalaukusta suolistoon ettei nälän tunne pysynyt poissa pitkään, ehkä tunnin tai noin. No pumppauksen jäljiltä taas oli rinnoissa maitomäärä sen verran vähäinen, että väävää hermoistui siihenkin.. Päätettiin sitten ekaa kertaa pitkään aikaan ottaa korvikkeet hätiin. Ei Elsi niitä oikeastaan tahtonut, vaan semmoista turvallista lyhkäistä imaisua, eli korvikkeen määrä jäi tosi vähäiseksi.

Yö sujui aika mukavasti. Uni painoi silmään yhdentoista maissa, jolloin mekin painelimme nukkumaan. Heräämisiä oli noin kello 3-4, ja siitä ehkä tunnin välein jotain pientä ininää. Mies taisi havahtua kerran. Aamulla hän sanoi "tulipa nukuttua hyvin!", josa olin taas toki iloinen mutta myös kateellinen. :) Siihen sinänsä pyrinkin, että hän saisi nukkua kun minä voin nukkua päivälläkin.

Eilen siis rytmi oli tällainen:
ylös klo 9:00
ekat unet 11-13
tokat unet 15-18
kolmannet (!) unet 19-21
Yöunille 23:30, eka herääminen niiltä klo 3:30 noin, siitä heräiltiin vähänsen ehkä tunnin välein.

Tosiaan samanlaista vinkunaa ei yöllä ollut kuin nyt aiemmin, selvästikään ei mahaa särkenyt ollenkaan niin kuin ennen. Nyt hän heräilee parvekkeella, käyn hakemassa tytön pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti