torstai 8. lokakuuta 2009

Maraton!

Tänään en ole antanut yhtään lisämaitoa, ja hyvin on mennyt näinkin! Aamullisen kriisin jälkeisen suihkun virkistämänä olen viettänyt suurimman osan päivästä tissi eräänkin lapsen suussa. Nyt illalla on mennyt nelisen tuntia näin, Elsi roikkuu tuossa eikä koko aikaa kyllä ime mutta on mielellään rinnalla. Minusta maitoa tulee nyt, jee! Taatusti paremmin kuin eilen.  Aamulla taisi herua huonosti, koska nänninpäät oli niin kuivat. Se korjaantui ahkeralla harjoittelulla. :)

Toinen rinta harmittaa, koska en meinaa millään saada Elsin otetta siitä hyväksi. Olen kokeillut maaten ja istuen ja tyynyllä ja ilman, mutta jatkuvasti sitä rintaa sattuu ja se on suusta tullessaan litteä ja kipeä.  Toisen kanssa ei ole ongelmaa. En tajua mistä se johtuu! Ehkä olen sitten syöttänyt siitä vähemmän, niin se on pakkautunut enemmän ja on painavampi?

No, koitan saada tämän lapsen irtoamaan tissistä ja siirtymään nukkumaan ja painella itsekin pehkuihin. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, silloin Elsi täyttää jo viikon! Hurjan nopeasti on viikko kulunut. Seitsemän päivää sitten olin tähän aikaan tullut juuri ensimmäisestä  suihkusta, ja tavannut meidän kätilön. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti