tiistai 20. lokakuuta 2009

Vannon kantoliinojen nimeen, Amen.


Elsi sai kohtuuttomat raivarit tänään. Se oli aivan yliväsynyt, koska oli herännyt viideltä ja kello oli jo yhdeksän. Olin koittanut sitä nukuttaa, muttei se millään suostunut. Sitten kävin kaupassa ja mies hoiti Elsiä. Kun tulin kotiin ja koitin taas saada tytön nukkumaan, sai se ihan tajuttoman raivarin. Miehen sylissä se oli koko ajan torkahdellut ja herännyt känisemään ja vinkumaan.

Päätin sitten kokeilla kantoliinaa, ja sehän toimi kuin häkä! Varmasti minuutissa itku lakkasi, ja viidessä lapsi oli unten mailla. Puolen tunnin päästä siirsin lapsen sänkyynsä. Ennenkin olen kyllä liinassa nukuttanut, mutta nyt se kyllä yllätti miten hyvin se taltutti itkupotkuraivarinkin.

Mulla on tuommoinen Babylonian tricot-slein -kantoliina, se on Tammiston Lastentarvike-kaupasta. 5,5m pitkä, tosi hyvä minusta. Tartteisin ehkä semmosen lyhyemmänkin, mutta nooh, ehkä tätä tarvikkeistoa on jo nyt liikaa, ei ne meinaa mahtua mihinkään!

1 kommentti:

  1. Meillä on liina toiminut myös hyvin. Muistuttaa vauvaa varmaan siitä aikaisemmasta olosta äidin kohdussa ja rauhoittaa :)Myös kahvitelu ja koirien ulkoilutus sujuu siinä mainiosti ;)

    VastaaPoista