keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Rytmi.

Tällä hetkellä meidän päivä kulkee näin:

8:00 Elsi herää, vaihdetaan vaippaa ja syödään muutamaan otteeseen seuraavan parin tunnin aikana.
10:00-12:00 on ensimmäisten päiväunien aika. ne nukutaan aluksi rattaissa tai sitten rattaitten koppaosassa parvekkeella, ja myöhemmin sitten sisällä ettei kylmä haittaa.
12:00-15:00 vaihdellaan vaippaa, syödään ja seurustellaan.
15:00-18:00 toiset päiväunet.
18:00-21:00 vaihdellaan taas vaippaa, syödään koko ilta ja rupatellaan (väävää!!omnomnom) ja ehkä käydään kylvyssä illalla viimeisenä. nukahdetaan tissille, se on paras paikka illalla.
21:00-8:00 nukutaan, välissä syöttöjä vähän yöstä riippuen 2-6.

Toimii mainiosti tällä hetkellä. Tietenkin nuo kellonajat on noin-aikoja, ja ne vaihtelee varmasti tunnilla suuntaansa. Mutta kutakuin tuommoiselta päivä näyttää nyt, ehkä viikko menty suunnilleen tuolla kaavalla.

Perjantaina on taas neuvola, päästään näkemään miten muksu kasvaa. Luulisi kasvavan, tällä syömisen määrällä. :)

Tunteet tuntuu vähän normalisoituneen. Haikeuden aiheita tässä välillä on olleet oma ja lapsen kuolema: minä joudun joskus kuolemaan, enkä enää saa nähdä Elsiä, ja Elsi joutuu kanssa kuolemaan. Sen olen tänne tehnyt, ja sen pitää sitten joskus kuolla. Onneksi tästäkin on haikeus jo haalentunut. Lisäksi viimeyönä näin unta, että sain keskenmenon eikä Elsiä ollutkaan enää. Onneksi Elsi herätti ennen kuin ehdin tunnelmoida liikaa unessa, sillä muuten olisi varmaan ollut tosi vaikea nukahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti