lauantai 19. syyskuuta 2009

10 päivää laskettuun.


Laskin eilen väärin, ja luulin että on 12 päivää laskettuun, mutta ähäkutti, eipäs olekaan! Eli tänään on enää 10 päivää. Lisäksi huomenna on eka laskettu aika 20.9, joka tuli siis kuukautisten perusteella. Mites olis, jos tähtäis siihen.. hihii.

Eipä täällä mitään uutta. Ei ole ollut semmoisia tiukkojen supistussarjojen öitä nyt, aina vaan ehkä joku yksi-kaksi mitkä on herättäneet. Ei niitä vahvoja menkkasärkyjä, joihin tarttee kuumavesipullon. Toisaalta siksi on kivempi oottaakin kun ei niin kolottele ja satu koko aikaa. Eilinenkin oli varsin kiva päivä.

Itseasiassa en tehnyt eilen juurikaan mitään. Luin loppuun toissapäivänä aloittamani Baby Jane-kirjan, jota äiti suositteli. Aika hurja kirja, en ole ihan varma mitä olin siitä mieltä. Tuntui ehkä kutakuin yhtälaiselta kirjoittajansa kanssa, jotain huomiohakuisuutta minusta.. mutta toisaalta se oli aika vangitseva ja mielenkiintoinen. Paha olo siitä jäi, jotenkin tyhjä.
Kirjan lisäksi keskityin makoilemiseen ja nukahteluun, se oli mukavaa. Viimeksi teininä on ollut niin vapaa vaan makaamaan sängyssä koko päivän ja nukahtamaan aina jos yhtään siltä tuntuu. Hyvä ottaa siitä ilo irti nyt kun voi. Harmi ettei miehelle ole samaa mahdollisuutta, eipä hänen tarvitse olla näin väsynyt ja raihnainenkaan sitten. Että ehkä nämä menee tasan.

Tänään mietin semmoista, että siivoaisin. Imurista loppui pussit, eikä se jaksa enää imeä, niin pitää sitten vetäistä ensin mikrokuituliinalla ja sitten varmaan ihan pestä lattiat niin saa nuo iänikuiset kissankarvat pois. Mietin ruoanlaittoakin: jos jaksan käydä kaupassa (epäilenpä) voisin tehdä kasvispiirakan, muussa tapauksessa perunavelliä.

Tulipas höpistyä pitkät pätkät asioita, jotka kiinnostaa kiviäkin. Ai juu, semmoista vielä, että otan taas sokerikäyrää, että on jotain mitä näyttää sitten viikon päästä siellä lasketun ajan lääkärikäynnillä. Aamusokeri oli 4,8, eli varsin hyvä.

38+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti