tiistai 29. syyskuuta 2009

40+0.

Nyt se sitten on, laskettu aika! Saas nähdä miten kauan tässä vielä ollaan sitten päälle. Eilen siivosin, imuroin ja pesin lattiat, ja nyt on mukava viettää aamua näin. Tänään aion pestä kylpyhuoneen ja vaihtaa lakanat, sekä sitten käydä koululla syömässä. Nään siellä varmaan äitiä ja lisäksi kavereita. Voisin alkaa kanssa tänään ommella yhteen isoäidintilkkuja joita virkkailin aiemmin. Niistä saa kehtoon päälisen. Lakanoita pitäisi kanssa ommella lapselle lisää, semmoisia hommia voisin tehdä uuden ompelulaatikkoni kanssa tällä viikolla.

Huomiselle ei ole mitään erityistä puuhaa, saatan käydä taas uimahallissa saunomassa. Tai ehkä sen Picasson. Pitää tuumailla. Torstaina on yksi kurssi, se on kivaa. vie päivästäkin hyvän pätkän, kun se on 10-14 ja eiköhän sen jälkeen kavereiden kanssa tule norkoiltua koululla. Perjantaina en taas tiedä mitä tekisin. Sisko on uhkaillut täyttää jonkun päivän, ehkä sitten keskiviikon tai perjantain. Voin sitten jompana kumpana päivän käydä saunomassa, ja kas, siinä se viikko taas onkin. Lauantaina tosin mies raukka on koko päivän inventoimassa, jos ei lapsi ala sitä ennen tulla. Esitti eilen toiveen, että jospa tulisi ennen. Aika vaikea alkaa täyttää, mutta toivotaan parasta. (Meinasi hetken harmittaa, mitä tuo nyt vaatimuksia esittää asiasta jota itsekin toivon suuresti mutta en voi siihen vaikuttaa, mutta päätin sitten olla harmistumatta.)

Niinjuu, eilen siellä lääkärikäynnillä juttelin kätilön kanssa aika pitkään. Se pelotteli vaikka millä kohtukuolemilla ja muilla, vaikkei varmasti tarkoittanut niin. Sanoi, että "nyt vaan sit tän loppuajan tarkkailet niitä liikkeitä paljon, että jos ne vaimenee tai jotain niin tuut sitten heti tänne." Kuulemma oli se ja se äiti jonka lapsi leikattiin ulos kun se tuli sairaalaan, vauva sai 2 pistettä ja äiti sanoi että "olihan se illalla vähän vaisu liikkeissään, mut me mentiin sittne nukkumaan" ja kätilöt on pyöritelleet päätään: kamala vastuuton äiti, kun on mennyt nukkumaan vaikka vauva on vaisu! Hyi mitä juttuja. Kätilö sanoi, että "eikö olekin niin, että vauva liikkuu johonkin tiettyyn aikaan illalla?" No en osaa kyllä snaoa! Sen jälkeen kun olen syönyt, se liikkuu enemmän. Mutta ei siihen mitään tarkkaa aikaa kyllä ole.

Ja mistä ihmeestä sitten huomaa onko liikkeen vaimeammat kuin joskus muulloin? Ainakin tämä henkilö liikkuu vähän miten sattuu minäkin päivänä. No, taidan mieluummin olla vaikka liian hysteerinen ja juosta kättärillä käyrillä, kuin sitten jättää käymättä. Sekin hyvä puoli siellä käymisessä on, että sitten ainakin tekevät sen sisätutkimuksen jolle "ei ole tarvetta".

3 kommenttia:

 1. Onnea pyöreistä viikoista! ai miten ihana, että sä jaksat vielä tehdä noin paljon. tässä vaiheessa mä vaan ähisin nojatuolissa ja kirosin, kun en saanu itse sukkia jalkaan! :D
  taisin mä siellä mun terapeutilla käydä..

  nojoo, mullakin käskettiin laskemaan liikkeitä, että pitää olla vähintään niin ja niin monta tunnissa ja pitää liike päiväkirjaa. noh. niin. aika vaikeeta se on se vaisuttelu tietää, kun on niin epäsäännöllistä menoa mahassa. sormet ja varpaat ristiin, että sun loppuviikon suunnitelmat menee pilalle ;D

  VastaaPoista
 2. Nii, paljon ja paljon. :D Jaksan tehä aina yhen asian päivässä kutakuin, ja jos temmon liikaa kun luulen jaksavani, se kostautuu seuraavana päivänä kuolemalla ja itkuraivareilla. :) Mutta joo, nyt kun ei tartte ihan joka kolotuksesta välittää niin voi tehäkin jotain.

  Sukat menee kyllä itte jalkaan, mutta vihaan kun mulla on joku ihme noidannuolikohta vasemmassa lonkassa, joka vihlasee tosi ikävästi aina kun kumartuu. Eli jos riisuu tai pukee sukkia tai housuja niin johan tekee hyvää.

  tosiaan tässä jo toivoo, että mitkään noi suunnitelmat ei toteudu, mutta toisaalta on ihan kiva pitää jotain suunnitelmia niin ei ihan ehdi vaan vaipua semmoseen odotuskoomaan. :)

  VastaaPoista
 3. niinpä. niinpä! on se hyvä olla jotain tekemistä varattuna. sulla kun on kuitenkin kohtuu hyvä syy sitten skipata :D

  kuulostaa kyllä ihanalta toi kumartelemiskipu <3 nam nam! toivottavasti se hellittää sitten, kun on käärö mualimassa.

  tylsää. pitäis jaksaa pyykätä ja ehkä leipoa, mutta päivittelen vaan facebookkia ja selailen blogeja, et jos vaikka tulis jotain muuta tekemistä .D

  VastaaPoista