lauantai 19. syyskuuta 2009

Hyvää iltaa!

Täällä taas, höpisemässä! Illan on taas supistellut aika kipeästi, mutta ei kylläkään säännöllisesti. Olisikin aika hauskaa osua huomiseen päivämäärään: 20.09 2009
Siksikin, koska mies ei mennyt keikalle soittamaan kun on la niin lähellä. Niin voisi sitten kertoa kavereilleen miten hyvä oli kun ei ollut paikalla. Lisäksi se olisi hupaisaa, koska äiti sanoi minulle etten saa synnyttää kun hän ei ole kaupungissa nyt. Hih, voisi ihan piruuttaan syntyä nyt tuo lapsi. :D No, tuskinpa vain.

Olen ollut varsin leppoisalla tuulella koko päivän. Olen täällä kotona puuhaillut, siivoillut ja sen sellaista. Sitten käytiin vuokraamassa leffa. Niin joo ja päivällä luin jotain kirjaa, jonka vanhempien kotoa löysin. Olin lukenut sen teininä, ja teki mieli lukea se nyt ja katsoa mitä 15 lisävuotta on tehnyt kirjakokemukselle. Aika järkyttävää kuraa se on lukea, mutta tuo muistoja mieleen. Sitä lueskellessa nukahdin, ja näin unta jossa menin saunasta mereen uimaan. Laituri jotenkin petti kun yritin kiivetä ylös, iso maha haittasi ja meinasin jäädä veden alle. Sitten yksi vanha ystävä tuli, ja veti minut kädestä pinnalle taas. Pääsin takaisin laiturille, ja huomasin että kylmä merivesi oli saanut jonkun jättisupistuksen aikaan, ja maha oli ihan kova ja napa valtava sininen kuhmu. Herätessä mietin taas, että mitähän tääkin meinasi sitten.

Eipä juuri muuta. Oottelua vainen. Huomisen päivämäärän jälkeen seuraava kiva olisi 27.9. koska silloin on ukin syntymäpäivä.

Aamulta: samaa kaavaa mennään, eli yöllä heräsin useaan kipeään supistukseen, mutta niiden väli oli sen verran iso, että aina ehdin saada unta välissä. Nyt on selkä ja alamaha ihan väsyneet ja kipeät yön jumppailun jäljiltä. Jatkoa odotellessa, yhä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti