lauantai 12. syyskuuta 2009

hmm..

Olin tuossa jo nukahtanut kirja rinnalle niinkuin tavallista. Heräsin yhtäkkiä, tajusin ensin jotenkin huohottavani, ja sitten tajusin että jumpe kun sattuu alaselkään. Siihen häntäluun päälle, ristiselän ja häntäluun puoliväliin. Sitä kesti jonkin aikaa, ja sitten se meni ja huohottaminen lakkasi. Tai semmoinen syvempi hengitys. Katsotaan tuleeko jatkoa, olipa melkoinen supistus! Koko illan on kyllä supistellut aika tiheään, mutta ei juurikaan kipeästi, ja saunan jälkeen erityisesti paljon. Maha tyhjeni iltapäivällä.

 Aamulta: Ei se saanut kaveria yhtä kipeistä supistuksista, mutta muuten kyllä on taas kohtu jumppailut yön. Heh, hassua miten se noin harjoittelee. Ja näin unta, jossa meille tuli kylään yksi Johanna, joka oli minun kanssa yhtä aikaa kättärillä makoilemassa. Paitsi että myös hänen kavereitaan ja äiti tuli kylään, ja he kutsuivatkin häntä Väinöksi.. Ja sitten kanssa minun nettikaveri Jari(?) tuli, Jarin vaimo oli kuollut juuri mutta heidän lapsen piti silti syntyä pian(?) ja me uitiin, ja mun lapsi olikin jotain 2-vuotias ja sen nimi oli Iiris.

3 kommenttia:

  1. Tulin kurkkimaan, joko on lähtö tullut, kun eilinen kuulosti niin lupaavalta =)

    VastaaPoista
  2. ..ja kun sanoit tuossa, että maha tyhjeni iltapäivällä.. ehdin ehkä jo vähän innostua täällä! :D se nyt ei sitten varmaan oo sitä mitä ensiksi luulin? eihän?

    VastaaPoista
  3. Juu, täällä ollaan vielä. Ei kaikeksi riemuksi tarkoittanut mitään toivottua tulosta tuo mahan tyhjentyminen. :D On vaan ihan sekaisin kaikki ruoansulatus koko ajan, pakko liittyä hormooneihin ja supistuksiin. Plääh. No, jatketaan!

    VastaaPoista