torstai 24. syyskuuta 2009

39+2

Tänään olen katsonut dvd:ltä Twin Peaksia koko päivän. Aika viihdyttävää, mutta kylläkin pelottavaa! Toka kausi nyt katsomisen alla, ja se kyllä hirvittää, hui! Sen lisäksi olen nukkunut aina välillä, ja syönyt lähinnä koko ajan hereillä ollessani. Ei meillä mitään ihmeellistä syömistä kyllä ole täällä kotona, mutta mitä on niin sen olen syönyt :D eli omenoita, mandariineja, banaanin, leipää, riisikakkuja, muutaman dominokeksin.. Pariin otteeseen mittasin sokerit, ja ihan hyvällä tasolla olivat, niin ei kai siinä sitten mitään.

Ei mitään hurjia supistuksia tänään. IHan hyvä, on alkanut vähän jo hirvittää koko synnytys, kun eilen teki jo niin kipeää. Aamulla oli jotenkin outo olo pitkään, semmoinen niinkuin olisi perhosia vatsassa tai jotain sinne suuntaan. Sanoin miehelle, että nyt leikin ennustajaa, ja sanon että lapsi alkaa syntyä tänään tai ensi yönä. Mies kysyi, että mistä minä sen tiedän. Nauratti oikeen, että enhän mistään tiiäkään, kunhan leikin ennustajaa. Sitä jos tekis tästä lähtien joka päivä, niin koittais vielä sekin päivä kun olis oikeassa.

Maha on kyllä semmoinen, että jos istun, se on ihan kireä ja koko aika supistuksessa, samoin jos kävelen. Mutta ei ole tänään tehnyt kipeää. Toivon kyllä noitten arpien takia, että tulis jo muksu pihalle, osa niistä alkaa olla jo niin leveitä ja kipeitä. Ei ne mua ulkonäön takia haittaa, mutta ne tosiaan kutisee ja särkee. Onkohan siihen mitään vinkkiä. Telkkarissa näin jonkun viitosia synnyttävän laittavan mahansa päälle ekaksi rasvaa ja sitten kelmua. Ihan niin pitkällä en ole, mutta perusrasva ei piisaa.

Eipä muuta, iloinen mieli ja levännyt olo, mukava ootella lasta tällä tunnelmalla. Toivottavasti se säilyy mahdollisemman pitkään. Ehkä sen saa pidettyä jos vaan muistaa levätä tarpeeksi ja syödä ja tehdä vaan semmoisia mukavia juttuja. Heh, mies sanoi aamulla vievänsä kissanhiekat jos minä vien tavalliset roskat. Sanoin että juu, toki. Sitten vartin yli kuusi tajusin, että hetkinen sehän tulee kohta kotiin, pitäsiköhän ne roskat viimein viedä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti