sunnuntai 13. syyskuuta 2009

16päivää laskettuun.

Vielä siis yhtenä kappaleena. Eilen ehdin jo jossain välissä miettiä, että ehkä tää typerä kuukautissärky olis sitä itteensä, varsinkin tän oksettavan olon ja mahavaivojen keralla. Mutta ei ole, voin kertoa! Oon taatusti näissä kipeissä suppareissa ja oksetuksissa ja säryissä vielä kuukaudenkin päästä. Huoh. 

Tänäänkin on nimittäin reisiä myöten ihan kipeenä. Erityisesti selän puolelta ja pakaroista. Hittolainen, oottaisin nyt sinänsä ihan tyytyväisenä nää vikat viikot, jos ei koko aika sattuis johonkin! Mutta minkäs sille mahtaa sitten. 

Ihana sää on ollut, kunpa jaksais paremmin kävellä. Tänään tiedossa sentään laatuviihdettä Futurama-dvd:n muodossa, mies on sen tilannut netistä. Ja sen lisäksi olin pahis, ja ostin kaupasta ihan tavallista sokeroitua jogurttia, uuniomenaa. Ruoka maistuu sen verran huonosti ajoittain, että ei haittaa jos syö vähän jogurttia minusta. Kohta on 38+ viikko, ei siis enää kauaa joka tapauksessa. Silti rehellisesti toivon, että lakkaisi tää rääkki jo pian.  Tämä on ilmeisesti valitusviesti, joten valitan vielä vähän päälle: ARVET! niitä on tullut alamahaan vaikka kuinka, ja vaikka kuinka oon nyt rasvaillut niin silti. Aloin siis rasvata ekan kolmen arven jälkeen useesti päivässä, mutta eipä mitään vaikutusta. Onneksi en nyt nää niitä, koska ne on tuon kummun toisella puolella. 

37+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti