perjantai 4. syyskuuta 2009

hikiporsas kuittaa

Eilen illalla tuo flunssa nosti pienen kuumeen. Luulen, että mulla oli joku bakteeri poskionteloissa, koska toissayönä poskia ja otsaa särki ihan tajuttomasti, niin että oli vaikea nukkua. Sitten eilenkin niitä särki, sekä hampaita ja korvakäytäviä myös, ja kun kuume nousi oli posket ihan punaiset ja tunsin semmoiset tulikuumat renkaat silmien ympärillä.

Ei sitä kuumetta kumminkaan kestänyt kuin pari tuntia, tai se alkoi ainakin muutaman tunnin päästä jo laskea. Mikä oli tosi hyvä, koska sain sitten nukuttua viimeyönä kohtuullisen hyvin jopa. Heräsin kyllä monta kertaa ja välillä en sitten meinannut saada unta sen jälkeen, mutta aina ne pätkät jotka nukuin oli varsin hyvää unta. :)

Supistuksia tulee, mutta ei säännöllisesti. Aamuyöstä tunsin, että jotain irtosi sisällä, kuului vähän niinkuin napsahdus. Mietin tuleeko vedet, mutta ei ne tulleet. Nyt aamulla sitten tajusin, että jotain semmoista tulppatavaraa se varmaan oli, koska semmoista kellertävää kamaa näin kohtuu paljon.

Oli ihan hurjan hikinen yö, menee vasta vaihdetut lakanat kyllä vaihtoon tän lenssun jälkeen. :D Kissallakin oli joku mahatauti yöllä, ihanaa!

Eipä muuta, jatkan niistämistä, toipumista ja supistusten tarkkailua. Saas nähdä onko terkka oikeassa ja tuleeko tyyppi maailmaan piakkoin.

36+3

niin joo, nuo päivämäärät näissä päivityksissä on ihan väärin. Nyt on siis 4.9. 2009 ja kello on 9:45. Katsotaan näyttääkö tuo blogin tieto oikeaa vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti