perjantai 25. syyskuuta 2009

39+3

Viime yönä on syntynyt ystäväni tyttövauva. Ihana kuulla, mutta samalla nostaa kyllä omaa kärsimättömyyskäyrää. Täytyy vähän keskittyä, että saa taas takaisin sen ei-yhtään-hei-haittaa-vaikka-kestäis-kuinka -tunteen. Joka on siis kuori kärsimättömyyden päällä. Tuossa jo muutaman päivän sen kesti aika hyvin, mutta nyt on pientä rakoa, katsotaan jos saan ne paikattua.

Tänään en aio maata koko päivää, vaan lähden varmaan miehen kanssa samaa matkaa. Hän menee eka lääkäriin ja sitten töihin, minä taian mennä taas uimahallille saunomaan kun en muutakaan keksi. Harmi, ettei isä ole kotona, muuten menisin häntä katsomaan. lähtisköhän sitä elokuviin tai jotain..

näin yöllä unta, missä meni koko aika lapsivedet. Jotenkin heräilin välillä, ja sitten aina nukahtaessa meni taas lapsivedet johonkin. Esimerkiksi meiän sänkyyn, ja joku hovimestari tuli keräämään märän peiton pois. Näin kanssa unta, jossa olin jossain ihmeen liveroolipelissä. Harrastin niitä joskus 15-kesäisenä. No kumminkin sitten siihen tuli rehtori jostain työhaastattelusta jossa kävin monta vuotta sitten. Hän sanoi, että ei ole mitään järkeä minun olla nyt Tampereella larpissa, kun kohta on laskettu päivä ja saatan alkaa synnyttää koska vain, että painu kotiis nyt siitä. Olin ihan kuin pikkutyttö nolona siinä, että juu enpä aatellu, totta. Sitten jossain unessa katsoin kanssa frendien vikaa jaksoa, joka ei ollut semmoinen kuin oikeasti, vaan ne kaikki istuivat jotenkin sisällä piknikillä jumppapatjojen päällä ja muistelivat, ja minä olin siinä kanssa, ja mietin että onpa hyvä kun on nää jumppapatjat kun ei haittaa vaikka tulis vedet tähän.

Että semmoista. Mies sanoi, että ehkä ne oli enneunia. No, voidaan taas leikkiä ennustajaa ja sanoa, että lapsi alkaa syntyä tänään tai ensi yönä. Joku päivä on vielä se oikea.

2 kommenttia:

  1. no onpa ollu märkä yö sulla! :D ja joo, ihan hyvä ennuste, että lapsi syntyy, kun vedet menee! ja se, että se myöskin syntyy..

    toivottavasti nyt tulis ainakin ajallaan, ettei menis yli sentäs. :]

    VastaaPoista
  2. Kaikkea saa toivoa.. jotenkin se syyskuu olisi hyvä kuukausi, mutta en enää usko siihenkään. :/ Nyt pitäis jostain kaivaa se zen-lammas, että osais taas sanoa vaan Ommmmmmm ja loikkia pilveltä pilvelle kuin karitsa eikä harmitella mitään.

    VastaaPoista