keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Supistelua!

Ei ne ole loppuneet. Ne on koventuneet, muttei kovin koviksi vieläkään. Ihan helposti siedettävää särkyä, mutta kyllä selkeesti kovempaa kuin aamulla. Väli vähän vaihtelee, mutta suurelta osin alle 10min, välillä jos liikkuu niin saattaa tulla pidempi väli. En tiedä sitten mitä kävisi jos pistäisi pitkäkseen tai jos kävisi kävelyllä. Voi olla, että maatessa loppuisi ja kävellessä voimistuisi, että ehkä meen vähän kävelemään tästä kohta. En tiiä, kun toisaalta tekis mieli ottaa torkutkin. :)

Mies on menossa soittotreeneihin viideksi. Sovittiin että soitan sitten jos tulee lähtö, kun tää nyt todennäköisesti kestää kauan vielä vaikka oliskin tosi kyseessä nyt. Niin en tiedä viitsinkö kovin pitkää matkaa lähtee itekseen kävelemään nyt, jos sitten yllättääkin joku tilanne.

Aamupäivän supistusten jälkeen tuli muuten jonkin aikaa vertakin, mutta se lakkasi. Saattaa olla, että meille tulee lapsi 300909 tai 011009.

Jaa-a, kello on nyt seitsemän kutakuin, ja koko päivän tullut supistuksia seittemän minuutin jaksoilla kutakuin. Kävin tuossa kumminkin suihkussa, ja sen jälkeen väli on ollut tosi paljon pitempi, että loppuikohan tämä synnytysrupeama sitten siihen. No, sepä nähdään, ja katsotaan koska yltyvät uudestaan. Tai jos miehen kanssa kävis kävelyllä tuossa illemmalla kunhan tulee taas kotiin. Nojaa, kai se lapsi syntyy ilman erillistä rehkimistäkin, että katsotaan miten jaksetaan sitten. Ehkä nää tiivistyy tästä taas, tai alkaa vaikka huomenna uuestaan, mene ja tiedä.

1 kommentti:

  1. Jännää jännää! Pitänee tulla heti aamulla tarkistamaan, miten on käynyt!

    VastaaPoista