keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Päivän loppuun raporttia taas.

Kävelin tänään Kurvista Brahen kentälle ja siinä matkalla kävin parilla kirpparilla. En ostanut mitään, iski joku piheys kai. Sitäpaitsi jotkut asiat on kyllä kirppareilla niin tavattoman ylihintaisia, että ihan itkettää. Kumminkin, se oli ihan ok matka kävellä, lopussa kyllä oli kiitollinen, että matka päättyy pian.

Sitten olin ystävällä kylässä taas vaikka kuinka pitkään, ja se oli mukavaa. Toivottavasti ystävä osaa ajaa minut kotiin kun alkaa joku työkiire tai muu painaa päälle.. Lähdin siitä kauppaan, josta piti ostaa sekä maitoa, että kaikkea muuta ruokaa ja hedelmiä, että vessapaperia ja lisäksi kissanhiekkaa. Halusin silti käydä, ettei tuon miehen tartteis työpäivän päälle. Mutta oli vähän raskasta kantaa ne kotiin.

Ovella odotti sitten lappu, että netin kautta tilatut valokuvat on postissa. Kipaisin (=tallustin) vielä niitä hakemaan. Takaisin tullessa oli maha kyllä tosi tosi painava ja jo aika kipeä. Sitten tuossa sohvalla löhötessä tuli muutama semmoinen supistus, että tajusin hämärästi miten kurjaa onkaan synnyttää. Nekään kun tuskin on mitään siihen oikeaan kipuun verrattuna! Mutta tosiaan sain kevyttä ensimakua, ja tuli vahvasti semmoinen olo että huh, haluankohan sittenkään tätä alkavaksi ihan vielä.. :D

No haluan silti. Mutta ei hätää, hän tulee kun tulee. Jännä mikä rauha tähän oottamiseen on nyt tullut, ei tee mitenkään huonoa odotella vielä! Saa nähdä montako hetkeä se kestää, ja koska olen taas ihan tuskassa. Nyt on kuitenkin itseasiassa varsin mukavaa oleskella tehden vain niitä mukavia asioita kotona ja nukkuen ja lukien ja virkaten.

Lisäksi sain liimattua melkein kaikki valokuvat jo kansioon, sekin oli mukavaa. Liima loppui kyllä kesken, jatkan sitä huomenna sitten. 39+1

3 kommenttia:

 1. no luulisi, että ei enää montaa päivää mene :)

  VastaaPoista
 2. minäkin, oletko jo sairassa? (if you want your baby born in one, that is)
  Thinking of you!!!!

  VastaaPoista
 3. Näin voisi luulla, mutta täällä ollaan vielä. Toki niin pitkällä tää jo on, että montaa päivää ei voi mennä mitenkään päin. :)

  Hei Johanna, en ole sairaalassa, i'm still here! This baby want's to take it's time i suppose :) No matter, i have time to wait.

  VastaaPoista