torstai 10. syyskuuta 2009

Lääkärikäynti.

Kävin Bruno Cacciatorella ultrattavana ja synnytystapa-arviossa. Kuulemma mahtuu hyvin ulos, ja kokoa on nyt 3kg, pikkuisen päälle. Keskikäyrällä mennään, tai ihan vähän sen yllä. Lisäksi sanoi, ettei usko lapsen syntyvän ennen laskettua, vaikka onkin auennut kohdunsuu. Jännää, koska viikko sitten eri lääkäri sanoi ihan eri jutut. :) Mutta ei haittaa yhtään, koska sain myös kuvia! En jotenkaan yhtään osannut odottaa, ja sitten ruudulle pärähti meidän ihanan vauvan naama. :) Ensin hänellä oli käsi toisella poskella, mutta sitten lääkäri tärisytti vähän ja hän otti käden pois. :) Lisäksi lääkäri sanoi,ettei usko että mulla annetaan mennä juurikaan yli, koska on diabetes. Mutta katsellaan. Arviolta vauva painaa laskettuna aikana 3500-3700, että ehkä ei kauheasti sen isommaksi kyllä tartteiskaan tulla. Jaksan nyt mainiosti (ainakin laskettuun päivään asti) odottaa, kun jotenkin tajusin että siellä mahassa on ihan oikeasti vauva. :)

3 kommenttia:

 1. oi toista, suloinen!

  heli

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta, minustakin. :) Näyttää ehkä isältään. Oon tänä iltana ihmetellytkin täällä sitä, että niin vaan oon kasvattanut (tai "on kasvanut" lienee oikeammin sanottu) puoliksi minua ja puoliksi isäänsä olevan tyypin tuonne mahaan, ja nyt 19 päivää laskettuun ja sen jälkeen viimeistään ruvetaan miettiin koska se tulis ulos. Ekanakin, se on tosi vähän. Toisekseen: ymmärrän hyvin että voin kasvattaa mahassa minua, mutta miten se voi näyttää isältään ja olla puoliksi hänestä?! Hullua.

  Voi että, onpa hyvä mieli nyt. :)

  VastaaPoista
 3. Se on niitä elämän suuria mysteerejä, miten sitä pystyy toista ja toisesta tulevaa itse tuottamaan. Melkein yhtä vaikea käsittää kuin avaruuden äärettömyys tai ikuisuus.

  heli

  VastaaPoista