perjantai 18. syyskuuta 2009

12 päivää laskettuun.

Eilinen oli ihan kohtalaisen hyvä päivä. Jumahdin taas vanhemmille kylään, kun menin heidän lähellä olevaan uimahalliin saunaan taas. En kovin kauaa kyllä viittinyt saunoa. Mutta se oli silti ihan mukavaa. Sen jälkeen menin katsomaan olisko isä kotona, ei ollut mutta ehti tulla ennen kuin lähdin. Katsottiin isän kanssa telkkarista nauhalta Poirot-elokuva, ja syötiin kaalikeittoa. Sitten saatiin äidiltä komennus lähteä kauppaan ennen kuin hän tulee töistä. Sitten syötiin äidin kanssa kanaa. Lopun iltaa makoilin siellä isän lepotuolissa (nukuin siinä kahdet päiväunet) ja kotiin tulin lähteneeksi vasta seiskan aikaan.

Bussia ootellessa tuli muutamat supistukset taas, ja mietin että mitä jos meniskin vedet kun oon yksin jossain. Tällä kertaa oli tietty uimahallin takia pyyhkeitä mukana, että vois mennä taksiin ja istua pyyhkeen päällä. Sitten mietin hauskoja tapoja synnytyksen alkaa. Olis jotenkin kivaa, jos menis vedet kun mies on töissä, sitten sais soittaa hänelle, etät tules kotiin, lapsi syntyy. Mutta toisaalta vois olla mukavaa sekin, että oltaisiin vaikka hänen vanhemmillaan kylässä.. siitä tulis melkoinen show. Olis aika hauskaa myös jos joku yö sitten päättäiskin, että nyt pitää herättää tuo mies. Näitä miettiessä tuli semmoinen olo, että taitaispa olla ylipäänsä hauskaa, jos synnytys alkais!

Viime yönä kolotti taas selkää ja mahaa, ja pari kertaa heräsin kipeeseen supistukseen. Mutta ei taaskaan mitään sen kummempaa. Kyllä tässä nyt aikaa kuluu.. mutta 12 päivää vain laskettuun, ja siitä sitten eteenpäin niin kauan kuin menee, jipii.

Olin tuuminut, että olisin tänään ihan vain kotona, mutten tiiä maltanko. Aika kulkee niin hitaasti täällä kotona. Ehkä kyselen mihin aikaan opiskelukaverit aikoo käydä syömässä, ja lyöttäydyn sitten seuraan.. tai sitten käyn jossain kirppiksellä ja tuun sen jälkeen kotiin. Toisaalta voisin maata sängyssä ja lukea Baby Janea. Pitää pohtia! 38+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti