keskiviikko 23. syyskuuta 2009

klo 4:00, rv 39+1

Huomenta taas, maailma! Tänä yönä olen taas heräillyt joihinkin supistuksiin ja kolotuksiin, ja nyt heräsin niin paljon etten enää nukahtanut. Ajattelin taas nousta hetkeksi ja käydä sitten uudestaan nukkumaan.

Eilen oli neuvola. Kaikki arvot taas hyvät, paino ei ollut laskenut tällä viikolla vaan pysynyt samassa. Se on hyvä, ja sen tuntee olossakin. Viime viikko oli aika raskas, olin tosi väsynyt kyllä. Toki siihen vaikutti varmaan eniten ne öiset supistukset ja niiden tekemä pahoinvointi ja muu, mikä on tällä viikolla ollut vähäisempää. Oman terkkani sijainen oli mukava, joskin juuri Ruotsista Suomeen muuttanut ja vähän hankalasti suomea puhuva. Kysyin häneltä osaako hän arvella miten kätilöopistolla suhtaudutaan raskausdiabeetikon raskauden kestoon, eli käynnistetäänkö herkästi jos menee yli lasketun ajan. Hän vastasi jotain, että kättärillä ylipäänsä ei annettaisi mennä yli 41+6, mutta muuten hän ei tiedä jos sitten "rikkoo helposti hinnat". Mietin, että häh, mitkä hinnat, siis etteivät tekisi jotain toimenpidettä koska se maksaa liikaa vai mitä? Sitten tajusin, että niin siis KALVOT! heh.

41+6 on kait siis jonkinlainen takaraja, ja se on minun kohdalla 12.10. ja siihen on 19 päivää. Sitä ennen tähtään tähän päivään, koska on syyspäiväntasaus ja se olisi minusta mukava päivä syntyä. Sunnuntaina on ukin syntymäpäivä, se voisi olla kiva päivä.

Eipä tässä kait muuta. Ensi maanantaina on sitten taas äitipolilla diabeteslääkäri ja ultra ja semmoiset, niin sitten katsotaan tarkemmin miten mennään. Nyt jatkan täällä, koitan varmaan nukkua sohvalla. Mies oli aika levoton nukkuja tänä yönä, ehkä siksikin heräilin niin usein. Yhdessä vaiheessa hän piti kyynärpäätään niskassani, se oli hassua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti