maanantai 28. syyskuuta 2009

39+6

Ensin eilisestä: kävin vintage-messuilla kaapelitehtaalla, ja se oli mukavaa, vaikka maksoikin sisään 9e. Jos olisi ollut ylimääräistä vaikka muutama satanen, niin olisinpa löytänyt sieltä vaikka mitä ihanaa ostettavaa. Hinnatkaan ei minusta mitään ihan kohtuuttomia olleet, vaikka ainahan siellä kirppareita kalliimpaa on. Nytkin näin pari laukkua, jotka kourassa olin kirpparilla empinyt ostaako vai ei ja päätynyt jättämään.
Ite löysin sieltä sitten puisen vanhan ompelulaatikon, varmaan jostain 40-luvulta. siinä oli sisällä nappeja ja lankoja ja neuloja ja vaikka mitä, ja ne sai mukana. Se on ihana.

Markkinoitten jälkeen mentiin taas appivanhemmille kylään, ja matkalla autossa sain semmosen supistuksen kuin tulessa olisin istunut. Se poltteli aaltoillen siihen asti kun pääsin nousemaan autosta, eli johtui eniten väsymyksestä ja asennosta. Sen jälkeen oli kamalan heikko olo, tuntui ettei jalat kanna ja kädet tärisi ja heikotti. Mietin onko sokerit matalalla, mutta mitatessa ne ainakin oli 4,6mmol. Eli ihan hyvät.. mietin sitten jos se oli ehkä supistuksesta, jostain hormooneista. Tai jos ne oli menossa kovaa vauhtia alas. Olo meni ohi, söin siinä, etten sitten tiedä menikö itsestään vain syömisen ansiosta.

Yöllä oli taas muutama ihan kunnon kipeä supistus, mutta ei mitään vakituista. Supistukseen herättyäni se lapsi melskasi mahassa ihan tajutonta tahtia, sillä oli joku mieletön jumppa meneillään siellä. Tajusin, että mulla on nälkä myös, ja söin banaanin ja join maitoa, ja sen jälkeen ehkä 10min kuluttua se lapsikin nukahti mahaan. Ehkä silläkin oli nälkä.

Tänään on se lääkäri, kerron sitten mitä sanoivat.

2 kommenttia:

  1. Taisit jäädä sitten sairaalaan käynnistykseen kun et ole tänne ehtinyt. Voi kuinka jännää...

    Maarit

    VastaaPoista